Celine Dion, in lacrimi pe scena! (video)

Celine Dion s-a intors pe scena Colosseum-ului din Las Vegas, la o luna dupa moartea sotului si fratelui sau. Diva a fost vizibil emotionata si a cedat in mijlocul unei piese, iar fanii au surprins momentul.

Inceputul concertului a cuprins si un moment tribut adus sotului si celui care i-a fost manager si i-a coordonat si propulsat cariera, Rene Angelil.

La piesa All By Myself, cantareata insa a cedat emotional, a izbucnit in lacrimi si nu a putut sa o cante pana la final, parasind scena dupa ultimele acorduri ale orchestrei. Fanii insa au sustinut-o, constienti fiind de momentul dificil prin care trece favorita lor. Celine Dion va continua seria showurilor in lunile martie, mai si iunie si se va intoarce din nou la Las Vegas din luna septembrie.

Rene Angelil, sotul lui Celine Dion, a fost cel care a venit cu ideea rezidentei in Las Vegas, idee preluata apoi de mai multe vedete ca Britney Spears, Mariah Carey sau Jennifer Lopez. Pana la acest moment, diva canadiana a avut 966 spectacole, iar cu cele deja programata va atinge pana la finalul anului peste o mie de showuri, o adevarata performanta. De-a lungul carierei sale de peste 30 de ani, Celine Dion a vandut peste 250 de milioane de albume, a castigat cinci premii Grammy si este una dintre cele mai bine vandute artiste din toate timpurile.

V-a impresionat si pe voi Celine Dion?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL