Cher - Believe, Woman's World - live

Cher are o multime de surprize pentru fanii care inca mai sunt interesati in muzica si showurile ei! Se adeveresc zvonurile legate de un nou turneu mondial?

 

Dupa mai multe turnee de adio,  CHER nu se lasa si lanseaza zilele acestea al 26lea album de studio: "Closer to the truth".  Diva vrea sa le demonstreze tuturor ca poate fi relevanta la orice varsta, poate canta, dansa pe muzica de club si poate arata mai bine decat multe alte soliste din topuri.

Pe langa prestatia de la Today Show pentru a promova noul album si single-ul "Woman's World", Cher a cantat si Believe, marele hit al anilor 99-2000, dar si "I Hope you find it", un track nou.

Legenda americana a anuntat si un nou turneu ce va porni anul viitor in SUA si va ajunge si in Canada. Ramane de vazut daca o vom vedea in Europa, cert este ca ne asteptam la o productie impresionanta, biletele fiind deja puse in vanzare pentru "Dressed to Kill Tour".

"Dressed to Kill Tour" incepe pe 22 martie in Phoenix si se va incheia pe 11 iulie in San Diego. Desi nu suporta sa se plimbe pe drumuri din oras in oras, Cher abia asteapta sa urce pe scena si sa schimbe costume, peruci, in timp ce va plimba publicul mai tanar sau mai in varsta prin cei  50 de ani de cariera.

Biletele pentru concertele lui Cher vor fi puse in vanzare pe 11 octombrie iar managementul artistei foloseste acelasi marketing pe care l-a folosit si Madonna cu cel mai recent turneu: fanii ce vor cumpara bilete online vor primi gratuit albumul "Closer to the truth" - vezi AICI coperta.

Cel mai recent turneu de ramas bun al lui Cher a fost "Farewell Tour" fiind renumit "The Never Can Say Goodbye Tour". A inceput in 2002, a avut 325 de concerte, a strans 5,5 milioane de fani din 20 de tari si s-a incheiat in 2005.

Vezi AICI videoclipul Woman's World, singurul ce promoveaza noul disc al lui Cher!

Ii dam un LIKE pentru longevitate si profesionalism?


2 comentarii

  • Ii dam un milion de like-uri pt ca e geniala si unica!
    Iar prestatiile sunt Wow!
    Acum ascult albumul, are atat de multe melodii frumoase!

  • Sper ca la 60 de ani sa ma pot da si eu pe role laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL