Cher - cel mai bine vandut turneu din 2014

Cher ar putea avea cel mai bine vandut turneu al anului 2014, conform cifrelor din prima jumatate a anului. Turneul Dressed to Kill ia momentan o pauza, dar se va intoarce in forta in toamna.

 

Pana acum diva a facut 54.9 milioane de dolari in cadrul a 49 de concerte. Numai cu showul de la MGM Grand Arena a incasat 1.75 de milioane de dolari, iar din septembrie Cher va reveni pe scena. Biletele pentru concertele ei au costat intre 61 si 560 de dolari, iar pana acum a cantat in fata a peste 610.000 de oameni.

Evident, Cher are un contracandidat foarte puternic. Beyonce si Jay Z au plecat intr-un super turneu prin SUA - On the Run Tour, care va ajunge si in Europa pentru doua seri. Biletele au preturi pentru toate buzunarele, iar din estimarile facute pana acum incasarile vor fi uriase. In plus, cuplul a vandut drepturile de televizare pentru concertele de la Paris catre HBO, asa ca fanii vor putea sa vada showul celor doi pe tv.

Cher a lansat anul trecut un nou album, Closer to the Truth avand vanzari foarte bune si fiind promovat prin intermediul a doua single-uri. Primul a fost Woman's World, urmat apoi de I Hope You Find It, piesa  ce a starnit cateva comentarii pentru ca e un cover dupa Miley Cyrus. In plus, diva a bifat si un record cu piesa Believe, dar despre asta cititi mai multe aici

Ce credeti, o intrece Cher pe Beyonce?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL