Cher - cel mai bun debut din cariera!

Cher reuseste cel mai bun debut din cariera sa in topurile americane! Care sunt cifrele si pozitia din Billboard 200 si cum a reusit sa impresioneze legendara solista?

Cher a lansat noul album - Closer to the truth - si e plin de hituri de club, piese ce ar putea fi ascultate la nesfarsit pe ringul de dans. Pentru ca a ramas in trend si a reusit sa sune cool, Cher a primit cel mai bun debut in topurile americane, ajungand pe locul al treilea in Billboard 200. Pe langa asta, este albumul solo care a ajuns cel mai sus in topul respectiv.

Cat a reusit sa vanda legendara Cher? Destul de putin daca e sa comparam cu Drake, locul 1 cu 658.000. Pe locul al treilea, artista a reusit 63.000 de albume vandute, fiind primul material lansat din 2002 - Living Proof.

Pana saptamana aceasta, Cher nu a urcat mai sus de locul al patrulea in Billboard 200 cu un album solo - varful acela fiind atins cu "Believe" in 1999 si "The Very Best Of Cher" in 2003. Pe vremea cand facea parte din duo-ul Sonny & Cher a atins locul al doilea cu "Look at us", fiind blocat de Beatles cu "Help" vreme de opt saptamani.

Cantareata de 67 de ani demonstreaza ca poate concura cu cei mai HOT artisti ai momentului, clasandu-se mai sus decat Elton John care este pe locul al patrulea in Billboard 200 si mai jos decat King of Leon pe locul al doilea. Elton a reusit al 18lea album in top cu 47.000 de copii in timp ce Kings of Leon au atins 110.000 cu "Mechanical Bull", al treilea album lansat de ei ce ajunge in top 10.

Cher tocmai a lansat un videoclip cu versuri si coperta pentru noul single, un cover dupa Miley Cyrus: "I hope you find it" - asculta AICI!

Ii dam un LIKE pentru aceasta realizare?


4 comentarii

  • ce diferenta intre emotia si starea pe care le transmite Cher in acest cover si interpretarea lui miley- stearsa si anosta. Cher e o legenda...o voce si o atitudine demne de un adevarat star! Albumul? Extrem de reusit. Iar ea...no comment. Incredibila.

  • daca exista un sinonim pt cuvantul DIVA, acela este Cher. Un nume urias in muzica si film! Multumim pt articol, fotografia e superba!

  • 3. don taco in 03.10.2013 /13:08

    nu sunt fan CHER insa am ascultat tot albumul din pura curiozitate si am ramas foarte placut surprins! Experienta isi spune cuvantul, nu mai vorbesc de talent. O voce inconfundabila care suna extraordinar tinand cont ca Cher se apropie de..70 de ani. Fizic deosebit...nu e neapaat frumoasa insa e speciala. Stima!

  • 4. Roberta C in 03.10.2013 /16:52

    Cher este simply the best cand vine vorba de calitate in muzica sau filme!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL