Cher a anulat toate concertele!

Cântăreaţa americană Cher, diagnosticată cu o infecţie virală, şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate în turneul ei "Dressed to Kill", după ce medicii i-au recomandat o perioadă de odihnă mai îndelungată.

"Sunt devastată. Niciodată nu mi s-a întâmplat ceva asemănător", a declarat artista americană, într-un comunicat de presă, informează bbc.com.

"Sper sincer să pot să revin anul viitor, pentru a finaliza ceea ce am început", a adăugat cântăreaţa în vârstă de 68 de ani.

Un total de 29 de concerte au fost anulate, inclusiv show-uri în câteva metropole nord-americane, precum New York, Boston, Chicago şi Toronto.

Cher şi-a început turneul mondial "Dressed to Kill" în luna martie şi a decis să îşi acorde o pauză în luna iulie. Primit cu recenzii elogioase din partea criticilor muzicali, acest turneu, care includea 49 de concerte, a generat încasări de 54,9 milioane de dolari.

A doua secţiune a turneului urma să debuteze la New York pe 11 septembrie, dar acel show a fost amânat, după ce artista "a contractat o infecţie care i-a afectat funcţiile renale".

La sfârşitul săptămânii trecute, Cher a anunţat că a decis să anuleze toate concertele ce erau programate în a doua secţiune a turneului.

La începutul acestui an, vedeta americană a spus că "Dressed to Kill" va fi ultimul ei turneu. Precedentul ei turneu, "Living Proof Farewell", a avut loc în 2005.

După ce a debutat în anii 1960, în duet cu soţul ei Sonny, cunoscând succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul "Visătorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" şi "Believe".

Taguri: cher

1 comentariu

  • i luv her!!
    si mi-a placut mult ultimul album, pacat ca nu a avut parte de succesul meritat

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL