City Guide cu Kamelia

Kamelia a acceptat invitatia urban.ro si ne-a facut un scurt tur al locurilor ei preferate din Timisoara, orasul in care locuieste de la 3 ani, tur virtual gazduit de rubrica City Guide.
 
 
Daca ai comutat cel putin o data in ultimii 6 ani pe una dintre frecventele radiourilor comerciale, cu siguranta ai ramas uimit de timbrul cristalin al vocii Kameliei. Pe langa colaborari cu artisti consacrati si un canal de youtube cu cover-uri ce-i pun in valoare vocea, Kamelia revine in playlist-urile noastre cu o piesa de dragoste in colaborare cu George Hora. Despre Amor am scris in detaliu aici.
 
Dornici sa descoperim sarmul Timisoarei prin ochii Kameliei, am provocat-o pe artista la un mic tur virtual care sa te ajute urmatoarea data cand vei vizita orasul din inima Banatului.
 

 
 
1. Cel mai verde loc din oras pentru o carte buna si un ice tea racoros...
 
Iarna, in lipsa de peisaje verzi, imi face placere sa merg la Carturesti. E locul perfect, atat pentru ceaiuri delicioase, cat si pentru carti de exceptie. Vara cel mai verde si relaxant loc pentru mine este Parcul Botanic. Nu e nimic mai placut decat sa petreci cateva ore in natura, chiar in mijlocul "junglei urbane". ;) 
 
2. Locul secret din Timisoara pentru a simti vibe-ul orasului noaptea...
 
Cred ca vibe-ul unui oras il simti cel mai bine alaturi de oameni faini, muzica buna si atmosfera de exceptie. In Timisoara, locul care inglobeaza toate acestea este Epic Society!
 
 
3. Cand vreau o portie de hip hop de calitate merg la…
 
Pentru hip-hop de calitate, eu si gasca mea preferam sa facem intalniri ad-hoc in apartament. ;) Ascultam tot ce ne place, suntem DJ cu schimbul iar atmosfera este intotdeauna grozava. 
 
 
4. Mananc un desert unic la…
 
Cofetaria Senneville, din piata Unirii. E o atmosfera calda si foarte prietenoasa, iar desertul meu preferat e Royal Chocolat, o prajitura cu adevarat "roiala". :) 
 
 
5. Cand am chef de o balaceala ajung la…
 
Termalum Spa. E grozav sa te balacesti in apa fierbinte, in aer liber, iar in jurul tau sa fie zapada. :) Apoi pentru revigorare, fresh-urile din fructe proaspete iti asigura energia si portia de vitamine. :)


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL