Concertul Keo si Skizzo Skillz din Garajul Europa FM amanat din cauza problemelor medicale

Keo amana concertul din Garajul Europa FM din motive medicale serioase. Artistul are un mesaj pentru fanii ce erau nerabdatori sa il asculte cu trupa live alaturi de Skizzo Skillz si invitatii speciali.

 

Dragilor, din pacate din cauza unei laringite foarte severe, am fost nevoit sa aman concertul de maine din garajul Europa FM, pe saptamana viitoare, miercuri 23 octombrie, ora 19. Mi-as fi dorit din tot sufletul sa fiu alaturi de voi dar starea mea fizica nu imi permite sa sustin concertul. Impreuna cu Skizzo, va promitem si mai multe surprize si un mega show saptamana viitoare. Pana atunci, ascultati muzica buna si feriti-va de raceala. Va pup. Keo

Acesta este mesajul lui Keo postat pe pagina facebook.com/KeoMusic unde comunica zilnic cu fanii lui. Artistul este afectat de acest incident deoarece era entuziasmat si repetase indelung pentru acest show.

Concertul din Garajul Europa FM este reprogramat pentru miercuri, 23 octombrie iar cei doi artisti au pregatit ceva special pentru primii fani care vor ajunge acolo.

Ii uram multa sanatate artistului iar pana la concert, hai sa reascultam "Miliardar de vise" din concert! Lasa-i un mesaj de incurajare mai jos cu contul de Facebook! 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL