Connect-R a cantat in Garajul Europa FM (poze)

Concert incendiar, aseara, 24 octombrie, in Garajul Europa FM. Surprizele s-au tinut lant, atat pentru Connect-R, cat si pentru spectatori!  Artistul a facut un show de senzatie, sute de fani au venit sa-l vada cantand Live si au declarat la unison ca nici vara si nici toamna nu se doarme!

Intreg Garajul Europa FM a rasunat de vocile sutelor de oameni care au cantat, aseara, impreuna cu Connect-R. „Am venit cu o schimbare frumoasa, am zis sa atasez un band frumos la cei 30 de ani pe care i-am implinit acum in urma cu ceva timp”, a declarat Connect-R la inceputul concertului.

Artistul n-a venit, insa, singur: a cantat impreuna cu Puya, Felipe, Cortes, Mike Diamondz si Bianca Ionita (castigatoarea concursului de talente de la Europa FM „Canta cu Monica Anghel”, editia 2011), dar si impreuna cu 10 copii de la Clubul de educatie alternativa care functioneaza in scoala nr. 136 din Ferentari. Sunt copii lipsiti de posibilitati, atat romani, cat si de etnie roma. Micutii au reusit sa-i impresioneze pe toti cei prezenti in Garaj.

E de ajuns sa-l vezi pe Connect-R cum se poarta cu acesti copii, ca sa-ti dai seama ca intre ei exista o legatura speciala. Vrea sa se implice, sa ii ajute iar acest lucru nu poate fi decat absolut admirabil”, a marturisit George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM.

De cei 10 micuti se ocupa Fundatia Policy Center for Rroma and Minorities. Acolo, ei merg la cursuri de arta, dans, fotografie si muzica, ceea ce ii ajuta sa nu abandoneze scoala, proiect in care s-a implicat si Connect-R. Vedeta a primit si un cadou din partea lor: un tricou cu mesajul „Unite Against Racism”, tricoul oficial al campaniei UEFA, iar o fetita i-a cantat imnul romani „Gelem gelem”.

Iar... surprizele si cadourile s-au tinut lant! La randul lui, Connect-R i-a facut cel mai frumos cadou posibil Biancai Ionita, castigatoarea concursului de talente „Canta cu Monica Anghel”, de la Europa FM, editia 2011, invitata de artist sa cante impreuna cu el la concertul din Garaj. Bianca a implinit, ieri, varsta de 18 ani si Connect-R i-a cantat „La multi ani!” in direct, iar marele cadou a fost un contract cu casa sa de productie - Rappin’ on Production. 

Galeria Live in Garaj a fost completata cu un nou tablou realizat de artistul Aidan, care a realizat portretul lui Connect-R. Concertul a fost transmis si video live pe pagina de Facebook Europa FM.

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL