Coregrafie spectaculoasa pe Puya cu INNA - Striga!

Inspirati de Puya, Inna si mesajul emotionant pe care il transmite piesa "Striga!", echipa de dansatori de la Moty Dance Studio a realizat un material care surprinde prin dans intr-o maniera originala povestea din versurile piesei.

Coregrafia este realizata de Bogdan Zamfir la Moty Dance Studio, avandu-i drept invitati speciali pe Alexandru Snopovschi, Andrei Minea (Smiley) si The Kittens Crew (Andrada Morgovan, Gabriela Gragomir, Iulian Munteanu, Tatian Gavrila).

Puya este foarte mandru atat de piesa cat si de colaborarea cu INNA: "O apreciez foarte mult pentru ca nu uita de unde a plecat si pentru ca scoate piese si pentru publicul din Romania." iar INNA ii raspunde: "Mi-ar fi greu sa va spun exact ce imi place mai mult dintre Puya si piesa "Striga!", dar cu siguranta, combinatia dintre cele doua m-a lasat fara cuvinte."

Succesul de care se bucura "Striga!" este evident, piesa reusind sa stranga in mai putin de doua saptamani peste un milion de vizionari pe Youtube. In acest moment au loc pregatirile pentru filmarea videoclipului.

Puya s-a auzit anul trecut la radio cu piesa Baga bani si a lansat si EP-ul Maidanez, material pentru care piesele au fost alese cu ajutorul fanilor sai. Recent, rapperul a iesit din topul celor mai difuzate piese romanesti dupa ce a stat multe saptamani alaturi de Antonia si piesa Hurricane

Inna tocmai a venit cu un nou single, destinat pietei din America Latino si produs special pentru o companie de bauturi racoritoare. Featuring-ul ei cu J Balvin, Cola Song, beneficiaza si de un videoclip senzual, poate cel mai provocator al Innei de pana acum. 

LIKE it?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL