Cornel Ilie prezinta Romanian Music Awards 2013!

Cornel Ilie este gazda Romanian Music Awards 2013! Liderul trupei VUNK va prezenta gala de pe 14 septembrie din Brasov!

Music Channel si Utv, organizatorii Romanian Music Awards, au decis sa le ofere fanilor o surpriza si au stabilit ca atunci cand se va atinge pragul de 500.000 voturi pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii (rma.1music.ro/), sa anunte numele unuia dintre prezentatori. Asadar, primul prezentator anuntat al galei de anul acesta este Cornel Ilie de la Vunk!

In fiecare an, gala Romanian Music Awards este gazduita de doua celebritati. Anul acesta, primul nume anuntat ca va gazdui show-ul este cel al solistului trupei Vunk.

"Bucuria mea de a fi gazda RMA este dubla, mai ales ca asta se intampla la Brasov. In primul rand, pentru ca este gala cu cea mai mare notorietate din industria muzicala romaneasca si in al doilea rand, pentru ca la gala din 2011, VUNK a luat primul premiu Best Rock, tot in Brasov si tot atunci am lansat si “Pleaca”. Abia astept sa ies in fata lumii in seara de 14 septembrie si sa ridicam Brasovul in picioare, impreuna cu toti artistii care vor fi atunci pe scena!", a marturisit Cornel Ilie pentru Music Channel.

Anul acesta, trupa Vunk este nominalizata la Best LIVE, Best Rock, Best Album, Best Group. Vezi AICI lista nominalizarilor RMA 2013!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. AICI avem primii trei artisti confirmati pe scena galei.

Va place vestea?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL