Cum a fost la concertul Coldplay de la Barcelona (recenzie si galerie foto)

Pe 26 mai 2016 am avut ocazia sa-i vedem live pe Coldplay pe Stadionul Olimpic din Barcelona in cadrul turneului "A Head Full of Dreams", iar acum impartasim si cu voi aceasta experienta.

Formatia britanica a lansat la finalul anului trecut cel de-al saptelea album de studio, numit "A Head Full of Dreams", iar pe 31 martie a pornit in turneul mondial de promovare al acestuia.

Dupa 10 concerte in America Latina, etapa europeana a turneului a debutat pe 24 mai la Nisa si se va incheia pe 6 iulie in Copenhaga dupa ce va trece prin cele mai importante orase din Europa: Londra, Paris, Amsterdam, Berlin, Stockholm, etc.

Cel de-al doilea concert "european" a avut loc aseara in Barcelona, acolo unde am avut si noi ocazia sa-i vedem. Ne-am cumparat bilete inca din noiembrie de cand s-au pus in vanzare si am asteptat cu mare nerabdare acest moment.

Ulterior a mai fost anuntat un concert in Barcelona ce va avea loc in aceasta seara.

Concertul a fost unul foarte colorat din punct de vedere vizual, iar celebrele bratari luminoase n-au lipsit nici de aceasta data. Cei de la Coldplay reusesc sa transmita o magie extrem de puternica astfel ca nici nu conteaza unde anume stai la concert pentru ca te simti conectat ei pe tot parcursul concertului.

Chris Martin a comunicat foarte mult cu publicul si de cele mai multe ori a facut-o in limba spaniola, spre bucuria evidenta a fanilor spanioli. Concertul a adunat insa oameni din intreaga lume, iar Stadionul Olimpic din Barcelona a fost umplut pana la refuz.

Artificii, confetti, lasere si efecte vizuale. Astea ar fi parte din ingredientele care-au completat show-ul de pe scena facut de Chris Martin, Will Champion, Guy Berryman si Jonny Buckland.

Au cantat in principal piese de pe noul album printre care amintim "Birds", "Amazing Day", " Adventure of a lifetime",  "Hymn for the weekend", "A head full of Dreams", "Everglow" sau recent lansatul single "Up & Up".

N-au lipsit nici clasicele "Viva la Vida", "The Scientist", "Fix you" sau "Paradise'".

Pentru acest turneu britanicii au organizat un fel de concurs pe instagram in care isi rugau fanii din fiecare seara sa spuna ce piesa ar vrea sa o cante. Pentru concertul de pe 26 mai din Barcelona piesa aleasa a fost "See you soon", de pe EP-ul "The Blue Room".

E destul de greu de descris prin cuvinte experienta unui astfel de concert, mai ales ca ne e greu sa fim obiectivi, Coldplay fiind una din trupele noastre preferate.

Tot ce putem spune este ca sunt de vazut live in acest turneu, care pare mult mai incheghiat ca "Mylo Xyloto", iar daca aveti ocazia, mergeti la concertele lor.

Va lasam acum cu o galerie foto de la acest concert. Se cuvin cateva multumiri catre Roton si Warner Music pentru facilitarea accesului in photo-pit pentru acest concert.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL