De vorba cu... Kate Ryan (Interviu Urban.ro)

Anul trecut am stat de vorba cu Kate Ryan inainte ca ea sa cante la Vocea Romaniei. Cantareata belgiana a povestit despre noul sau videoclip, despre cum si-a inceput cariera muzicala si despre lookul de vedeta.

 

Kate Ryan stie si cine e Inna, se pare ca din ce in ce mai multi artisti care vin in Romania cunosc artisti de-ai nostri, ceea ce inseamna kudos pentru noi.

Kate Ryan s-a aratat incantat de felul in care sunt alesi concurentii la Vocea Romaniei si nu numai, de a auzi numai vocea, fara sa mai conteze si lookul celui care canta. Se arata foarte incantata de social media, sta pe Twitter, pe Facebook si intelege ca asta ii asigura un contact foarte bun cu fanii ei.

Va lasam mai jos interviul cu Kate Ryan, ea a ajuns cunoscuta cu piesa Desenchantee si Ella, elle l'a, coveruri dupa clasice franceze dar cu un twist. La Vocea Romaniei Kate Ryan a cantat un cover dupa cunoscutul Voyage, Voyage si o piesa de pe viitorul ei album, Electroshock.

Noi am facut o serie intreaga de interviuri cu artistii straini prezenti la Vocea Romaniei. Puteti sa ii urmariti pe finlandezii de la Sunrise Avenue dar si pe Mohombi, cel care ne-a facut sa dansam cu Bumpy Ride.

Ce ziceti de Kate Ryan? Stiati de ea inainte sa vina la noi? Ea fusese anuntata intr-un concert, dar si-a anulat prezenta la The Legend of Dreams de anul trecut.

 


1 comentariu

  • La mine a fost prima data cand am auzit de Kate Ryan, adica ii stiam cateva piese insa nu am recunoscut-o dupa nume pana sa o vad cantand... ce-mi place la artisti e ca toti cei invitati la Vocea Romaniei, dar si in general care au fost intervievati de voi sunt foarte friendly. E si cazul lui Kate Ryan care e foarte deschisa la intrebari, ceea ce imi place.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL