Delia - Doar pentru tine - cea mai frumoasa coperta!

Delia ne uimeste cu cea mai frumoasa coperta de single de pana acum: Doar pentru tine! Este una din cele mai frumoase poze promotionale din ultimii ani!

Dincolo de ideile si talentul artistului, cel mai important rol il joaca echipa acestuia. Delia a strans in jurul sau o echipa care face sedinte de brainstorming si care gandeste, impreuna cu solista, shootingurile foto, transformarile de personaj, culorile, inspiratia si directiile stilistice. Pe langa asta, Delia a inteles ca trebuie sa faca piese pentru online si nu se concentreaza pe difuzarile radio, asa cum fac altii, ci incearca sa lanseze ce vrea, cum vrea, astfel ca noul single vine cu o importanta schimbare de stil.

Edvigia Taru este PR-ul artistei, cea care ii reuneste pe Dimitri Caceaune - fotograful celor mai recent shootinguri cu ea, David Gal - se ocupa de partea grafica, unii il stiu de pe vremurile cand reinterpreta copertile unor single-uri deja celebre, a lucrat si cu alti cantareti romani, Ana Mironescu - make-up artistul ei si Andra Moga, unul dintre cei mai cool si bine imbracati stilisti din Romania, cea care s-a ocupat multa vreme de imaginea Alexandrei Stan iar acum lucreaza, printre altii, si cu Smiley. Cam asta este echipa care a gandit si imaginea de mai sus.

Noul single al Deliei se numeste "Doar pentru tine' iar coperta este una dintre cele mai bune vazute in Romania vreodata, are impact vizual, are emotie si reuseste sa transmita ceva, chiar si prin stropii de vopsea alba.

"Doar pentru tine" va fi lansata zilele acestea si o vom auzi live in premiera la Media Music Awards 2013! Vezi AICI care sunt ceilalti artisti ce vor face show pe scena din Sibiu!

Delia a mai lansat un alt single zilele trecute la RMA 2013 - In culori, o colaborare cu Gojira si Planet H primita bine de fanii sai.

Esti de acord ca este una din cele mai frumoase coperti romanesti?


7 comentarii

 • Da, arata superb coperta, felicitari Deliei & echipei ei! E atata expresivitate acolo, incat sunt curioasa sa ascult piesa mai repede...

 • 2. Bad Bitch in 18.09.2013 /16:24

  Frumoasa coperta !

 • Degeaba coperta e WOW daca piesa e SHIT

 • @Caska Piesa nici nu a aparut, deci nu o poti cataloga deja. Dar asa va sta voua romanilor in fire nu apreciati un talent adevarat in schimb ii pupati in *** pe non talentele de Velea, Antonia, Corina, Smiley etc Si pentru informatia ta ultimele piese scoase de Delia, anul asta au avut foarte mult succes, cel putin in mediul online.

 • exista ratiune in comentariul tau? cum poti afirma asta daca nu ai ascultat-o.
  eu am auzit-o si e foarte interesanta, aduce sound pop-rock al anilor '90 inapoi

 • frumoasa coperta. sper ca atunci cand va lansa melodia, sa fie aceeasi poza de mai sus, nu vreo poza cu ea dezbracata, cum am observat ca se practica pe Urban.ro de ceva timp.

 • Era vorba in general, degeaba coperta este WOW daca piesa este SHIT, cum s-a tot intamplat in cazul ei. Ok, este o coperta cel mult buna dar atat, comparativ cu altele.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL