Delia - Welcome to Deliria (Partea 1)

Pentru toti cei care nu au apucat sa vada showurile Deliei de la Sala Palatului de anul acesta, cantareata le-a pregatit o surpriza. In fiecare saptamana vom putea vedea un episod din ceea ce a inseamnat Welcome to Deliria.

Concertul "Welcome to Deliria" a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu "mintea" Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati 'delirici'.

Delia a inceput concertul cu hitul "Pe aripi de vant", cu care a incheiat showul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la "Parfum de fericire" si pana la "Gura ta", Delia a purtat in universul ei spectatorii prezenti la Sala Palatului. Alaturi de invitatii show-ului, Carla's Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabita si Deepcentral a trecut de la emotie sincera, la tumult, nostalgie, extravaganta. Pe langa acestea, Delia a impresionat publicul si prin cateva variante proprii ale pieselor "Hey Mama", "Crazy in love" sau "Bitch Better Have My Money".

Pe Delia o ascultam acum cu Ce are ea, piesa al carei videoclip a fost filmat chiar in cadrul acestui concert. Intre timp, ea a mai colaborat si cu Taxi pentru single-ul Atat de trist, pe care il puteti gasi aici

V-a placut prima parte? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL