Cum arata Delia in primul ei videoclip (anul 2000)?

Delia canta despre calculatoare si viitorul copiilor la inceputul carierei sale. Ai vazut primul videoclip din cariera ei, inainte de N&D?

 

Delia a facut rost de primul ei videoclip lansat in anul 2000 si l-a postat pe YouTube. Artista s-a amuzat foarte tare pe seama piesei si a dansului din clipul "Un calculator, o sansa in plus" unde a aparut alaturi de sora ei mai mica. 

Cunoscuta pentru hiturile lansate de N&D, in special pentru "Vino la mine", artista si-a uimit fanii cu acest clip de care majoritatea nu stiau sau uitasera. Cei care isi amintesc ce s-a intamplat in urma cu 13 ani, stiu ca este vorba despre o campanie prin care computerele au fost prezentate publicului ca fiind salvarea viitorului.

Iata ce a scris artista pe Facebook: Am facut rost de primul meu videoclip!!!un calculator..o sansa in plus in viitor!de cand aveam 18ani...deci mor de ras,ce fata am!;))))))trebuie sa-l vedeti!

Din seria asta, avem un video cu Antonia din vremea cand dansa in videoclipurile hip-hop din SUA si unul cu Delia cu o multime de poze de la inceputurile carierei sale (Then&Now).

Te-a amuzat si pe tine aparitia Deliei?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL