Delia si Carla's Dreams, din nou in vizorul CNA!

Delia si Carla's Dreams au ajuns din nou subiecte de discutie pentru cei de la CNA. Piesa Gura ta, cantata de Delia si Deepcentral va fi discutata in sedinta de astazi a celor de la Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce s-au primit mai multe reclamatii la adresa versurilor.

 

Pe ordinea de zi a celor de la CNA se afla si piesa Acele, a celor de la Carla's Dreams, si nu pentru prima oara. Piesa despre care multi reclama ca ar face trimitere la consumul de droguri a ajuns din nou in vizorul CNA, dupa ce baietii mai fusesera monitorizati si pentru hitul Sub pielea mea.

Nu e pentru prima data cand Delia ajunge subiect de discutie la CNA, a mai riscat sa fie interzisa si piesa Da, mama, dupa ce mai multi parinti s-au plans ca versurile hitului ar impinge la consumul de alcool. Delia si Deepcentral sunt acuzati ca piesa lor include "sintagme erotice explicite si indecente, care dauneaza evolutiei copiilor". 

UPDATE: Cei de la CNA au decis sa piesele vor putea fi difuzate in continuare.

Voi ce parere aveti despre toata aceasta poveste?


5 comentarii

 • Foarte bine!!! happy
  Ce gluma buna laughing
  Piesa Deliei si a Carla's Dreams dauneaza grav dezvoltarii copiilor, dar un show pacatos, Marutza, nevasta pentru prostul meu, Kanalizare D si posturile care hranesc cu rahat populatia si promoveaza prostia,nu dauneaza, pe alea le urmaresc foarte interesati parintii!

  De astia de la CNA cum scapam?

 • @Avatar, CNA-ul pana la urma nu are o vina in povestea asta, ei trebuie sa ia toate reclamatiile in serios.

  Despre restul emisiunilor - e o discutie lunga la care nu cred ca ajungem la vreun rezultat, oricat ne-am dori noi cresterea calitatii pe tv si nu numai. happy

 • @Alex inteleg ce vrei sa spui.
  Din pacate asta e tara in care traim.
  1.Da, trebuie sa ia toate reclamatiile in serios, dar ar putea sa se auto-sesizeze in multe dintre cazuri.
  2. Cum ziceam, pe parinti ii deranjeaza piesele muzicale deocheate/care pot fi interpretate dar se uita impreuna cu ai lor copiii la emisiunile mai sus mentionate.

 • CNA-ul mi se pare o instituţie inutilă. Televiziunile ar putea practica autocenzura.

 • 5. gygyshor_b0$$ in 06.11.2016 /09:10

  nu s-a schimbat nimic din 2004...
  https://www.youtube.com/watch?v=C2t2ERWAJck
  jos cenzura!
  inchideti odata cna-ul!
  s-a inventat telecomanda!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL