Delia si Grasu XXL, primul duet live pe LaLa Song si Vino la mine!

Marți dimineața, cu o zi înainte de aniversarea a 11 ani de Kiss FM, Delia și Grasu XXL au venit în studioul KISS FM unde au susținut un concert în cadrul matinalului prezentat de Sergiu și Andrei.

 

După ce au cântat live Vino la mine și Lala Song, Delia si Grasu XXL au fost intervievați de realizatorii matinalului, care au aflat ce preferințe au artiștii în materie de filme și talent show-uri.

Nu urmăresc seriale, pentru că serialele mă fac să mă uit încă o dată și încă o dată și încă o dată și nu-mi place să fiu condiționată de niciun serial. Nu frate, film artistic. Gata, pa, la revedere!” a declarat Delia, dezvăluind că ultimul film pe care l-a văzut a fost Înainte să adorm, cu Nicole Kidman.

Andrei a întrebat-o pe Delia ce jurat de la Vocea României îi place, aflând că artista îl preferă pe solistul trupei Vama. „Îmi place Chirilă. E funny, e un personaj real” a răspuns ea.

La rândul lui, Grasu XXL și-a imaginat ce-ar face dacă ar ajunge jurat la această emisiune. „Dacă ajung acolo, vă garantez eu că Moga va pleca plângând” a spus el.

Delia & Grasu XXL - Vino la mine (live la Kiss FM)

Cei doi realizatori ai matinalului Kiss FM au folosit ocazia pentru a afla care sunt obiceiurile culinare ale invitaților, mai ales pe timp de noapte. Așa că Andrei a întrebat-o pe Delia dacă mănâncă ciocolată noaptea.

„Nu, dar aș mânca altceva. Sunt cu chestii sărate” a fost răspunsul artistei.

„Eu mâncam ciocolată noaptea, dar nu mai mănânc” a intervenit Grasu. „Nu mai mănânc cartofi, pâine și ciocolată

„Depinde la cât de culci. Dacă eu mă culc la 4 noaptea, pot să mănânc la 8, nu?” și-a dat cu părerea Delia.

Artista a fost contrazisă imediat de către Grasu XXL, ceea ce a făcut-o să-l întrebe: „După un concert nu mănânci, nu mori de foame? La patru dimineața? Ce faci?”.

„La 4 dimineața mănânc... cum se cheamă, că mi-a dat Laura?... Migdale! Dacă nu mă fac eu 50 Cent... La anul eu o să pot să fac un videoclip la bustul gol. V-am anunțat de acum ca să știți. Și o să arăt ca 50 Cent, nu ca Rick Ross” a promis Grasu XXL, care a mai adăugat că nu bea nici măcar cafea.

Delia & Grasu XXL - Lala Song (Live la Kiss FM)

Daca-ti plac live-urile Deliei, iti recomandam si showul de la Media Music Awards 2014!

Ar fi cazul sa auzim un featuring oficial intre Delia si Grasu XXL?

Taguri: grasu xxl, delia

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL