Delia vs Rita Ora vs Beyonce

Delia si Rita Ora intra in lupta pentru cel mai bun cover dupa Beyonce - Drunk in love! Cine a cantat cel mai bine?

 

Delia a combinat hiturile „Drunk in Love" si „It's My Life" intr-o sesiune live la Radio ZU. Rita Ora a facut un cover dupa idolul ei, Beyonce, intr-o emisiune franceza foarte cunoscuta. 

Rita si Delia au destul de multe lucruri in comun. Pe langa parul blond si voci puternice, cele doua artiste au un stil vestimentar asemanator ce oscileaza intre feminin-glam si sport, amandoua isi schimba culoarea parului si forma acestuia foarte des, amandoua il iubesc pe Jeremy Scott si amandoua au frecvente transformari de imagine si de stil muzical.

Mash-up-ul Deliei este exceptional, mai ales in versiunea cu trupa live! PLAY!

Daca Delia este mai gangsta in atitudine, Rita Ora i-a adus un tribut lui Beyonce intr-o rochie eleganta, acompaniata de o chitara si incercand sa atinga notele de sus cu gratie in cadrul showului Before du Grand Journal. PLAY!

 Rita Ora a sustinut in weekend un concert de 35 de minute in cadrul unui festival urias din Glasgow. Acolo a introdus si coverul dupa Beyonce tot intr-un mash-up: in cazul ei nu a fost Bon Jovi ci a fost "Magic" de la Coldplay. 

Cine a cantat mai bine?


2 comentarii

  • Delia se vrea Rihannalaughing Nu ii inteleg atitudinea.... A cantat foarte "ciudat"... In schimb Rita ii face cinste lui Bee cu acest cover love struck

  • Delia! Este o artista adevarata!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL