Despacito sparge toate recordurile!

Dupa ce a reusit sa ajunga cel mai mare hit al acestui an si se pare ca lumea inca nu s-a plictisit de el, Despacito reuseste sa mai stabileasca inca un record. Se afla deja de 13 saptamani la varful Hot 100, ocazie cu care l-au intrecut pe Ed Sheeran si al sau Shape of You, dar asta nu e tot!

Daca vineri, pe 3 august, Despacito era cel mai vizionat clip din istoria Youtube, intre timp baietii au dat contorul peste cap si au reusit sa stranga peste 3 miliarde de views! Materialul a fost postat in luna ianuarie a acestui an si, evident, este versiunea fara Justin Bieber, cea care a reusit sa ne dispere pentru ca e ascultata si difuzata peste tot.

What an honor.. most viewed video in history and first video to reach 3 billion views... y EN ESPAÑOL!!"Thank you to everybody involved @daddyyankee@zuleykarivera @elasticpeople Thank you, the fans for celebrating this song with us y gracias Puerto Rico por ser el escenario más hermoso del mundo. Que viva la música latina., a scris Luis Fonsi pe Instagram.

Pe langa aceasta performanta, ce se adauga la restul din palmares, Despacito a devenit si primul track care sta timp de 14 saptamani pe prima pozitie in clasamentul Digital Song Sales. Odata cu aceste multe saptamani petrecute la varful Hot 100, Despacito devine una dintre cele 11 piese care sta pentru cel putin 13 saptamani in aceasta pozitie, de la creearea topului in 1958. Singurii care au reusit sa bifeze 14 saptamani au fost Bruno Mars si Mark Ronson, in 2015, cand au venit cu Uptown Funk, in timp ce Mariah Carey si Boyz II Men detin recordul absolut cu 16 saptamani.

Mai puteti cu Despacito?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL