Din Playboy direct in coregrafia Bitch Better Have My Money!

Anca Pop, cea mai noua aparitie pe coperta Playboy, a fost invitata speciala a coregrafuluipentru cel mai nou videoclip al sau. Cel mai tanar coregraf roman a venit cu pentru noul hit al Rihannei, Bitch Better Have My Money.

  Madalin Farc 

Printre cei care apar in videoclip se afla si Emil Rengle, prietenul si mentorul sau si colegii de la Pro Dance. Stilul propriu si nonconformist al lui Madalin Farc i-a adus aprecierea japonezilor si elvetienilor, pentru care a sustinut mai multe work-shop-ur.

Cine da share la materialul video cu coregrafia BBHMM realizata de Madalin Farc, poate castiga un bilet pentru patru zile la Untold Festival, unde Madalin Farc si Emil Rengle vor participa in calitate de coregrafi a 12 show-uri individuale.

De asemenea, Madalin Farc va tine un workshop in Bucuresti, luni, 27 iulie, la Sala Mania Latina, ora 19:30, unde asteapta sa participe persoane din diferite domenii, dupa cum declara: “Imi propun cu acest eveniment sa reunesc, sub acelasi acoperis, cei mai cool oameni si dansatori. Fiecare e liber sa plateasca atat cat considera la finalul workshop-ului.”

Madalin Farc a lucrat cu Anca Pop si la videoclipul Free Love, pe care il gasiti aici! 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL