DOC & Smiley- Pierdut buletin (live@radio)

DOC si Smiley au lansat recent o noua piesa si dupa ce au cantat-o la Vocea Romaniei, au inceput si turul radiourilor. Cum suna Pierdut buletin la prima oara a diminetii?

Smiley si DOC s-au prezentat foarte bine live, cu o intreaga trupa si backing vocals pentru a promova o piesa care deja a intrat pe repeat in playlisturi.

„Cu totii vrem sa fim ALTFEL. Vrem sa lasam o urma, sa nu fim doar «o bucata de lut» dintr-o mie de «bucati de lut». Dar, odata porniti pe acest drum, cred ca uitam sa fim NOI INSINE. Despre asta vorbeste piesa «Pierdut buletin», o piesa care poate reprezenta un punct de reper in calatoria fiecaruia dintre noi catre sine", a declarat Smiley.

DOC a lansat recent, alaturi de Motzu un nou proiect, care e deja dinsponibil pe iTunes, in timp ce Smiley se bucura de roadele de a fi jurat la emisiunea Vocea Romaniei. A avut doi concurenti in marea finala si chiar daca nici unul dintre cei doi baieti nu au fost castigatori, Tobi si Michel au lansat imediat dupa finala single-urile de debut.

V-a placut live-ul celor doi?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL