DOC- Lucrare de control - lansare album (poze, recenzie)

DOC a lansat albumul Lucrare de control printr-un concert incendiar in The Silver Church. Toata lumea a luat 10 la lucrare iar noi am luat pulsul: avem poze si o recenzie!

Colegul Bimus a fost aseara la concertul de lansare al noului album DOC si a ramas impresionat. Va las sa cititi mai jos recenzia lui alaturi de pozele sale - sunt multe si bune!

Dupa o imbulzeala de nedescris la intrare am intrat in Silver Curch unde urma concertul de lansare Doc - Lucrare de control. Multimea de la intrare inseamna cat de mult este DOC apreciat si iubit.

Fata de albumul trecut la care a lucrat 3 ani, "Lucrare de control" a fost produs intr-un an dar se simte ca a fost facut cu suflet si cu maturitate. A lucrat cu producatori precum Nutzu, Sez, High Jet, Motzu, Dallas, Mitza de la Agresiv si altii.

In concert a cantat piese de pe noul album, de pe vechiul album "Scapat de sub control", de pe albumul lui Deliric1 ITP si piese mai vechi CTC. Publicul a rezonat cu toate piesele. Dintre piesele noi cea care mi-a ramas in minte a fost Ceai cu What's Up e mai melodioasa :)

Nu se putea sa nu se ceara un bis pentru ca trebuia desi au cantat peste o ora jumate. La bis au cantat "Piese de schimb".

La final au fost anuntate pentru 2012 albumele lui Carbon si Nwanda.

Thumbs UP pentru eveniment!

Ati fost acolo, v-a placut? Am avut si noi un concurs in care am dat invitatii duble! Urmeaza un concurs cu albume, fiti pe faza! ;)

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


9 comentarii

 • 1. emiliano in 17.10.2011 /16:42

  am stat 2 ore afara sa intru, la 8 fara 20 eram prezent in fata la club big grin a meritat tot efortul.

 • cine e copilu' ala?straight face

 • asta e recenzie? LOL
  @andrei e mini-doc, serios e asta http://www.youtube.com/watch?v=z1QsMjtZdGI

 • Daca nu ma insel baiatu ala mic a fost si in clipurile "LaFamilia" si in clipu Undeva-n Balkani semnat Puya happy Ma insel?!

 • Mersi!

 • @blu nu te inseli
  ala e Coae...apare si in clip la Specii . E prezent aici pentru ca DOC are o piesa cu el.mie personal nu-mi place de nici o culoare pustiul

 • @boris Poi e pusti...se vede dupa voce..ce rap poate sa faca el pana la urmalaughing...daca o "arde" cu artistii astia mari de acum...iti dai seama ca o sa ajunga...happy

 • Thumbs up pentru DOC, brici happy

 • 9. emiliano in 18.10.2011 /16:53

  il cheama Coae pe ala mic happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL