Ed Sheeran, succes pe toata linia cu noul album

Ed Sheeran are, de departe, unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, diar asta s-a vazut in entuziasmul cu care au fost primite primele singleuri lansate. In plus, si industria muzicala e surprinsa si a dat niste cifre mari pentru vanzarile celui de-al treilea album al britancului.

 

Desi unii critici l-au dat drept boring si repetitiv, Divide a reusit sa stranga pe Youtube, in total, peste un miliar de vizualizari cu videoclipurile si lyric video-urile pentru singleurile incluse pe acest material. In plus, a mai reusit sa stranga si undeva la peste 3 milioane de abonati noi ai canalului sau, totul datorita succesului pe care l-au avut noile single-uri. 

 

Pe langa asta, aproape ca a rupt Spotify in doua datorita noului numarului record de ascultari pentru Divide. Peste 237 de milioane de ascultari in intreaga lume a reusit sa stranga Ed Sheeran si l-a intrecut cu aceasta ocazie pe The Weeknd, care stransese 223 de milioane de plays anul trecut, odata cu lansare . Si ca succesul sa fie complet, Ed Sheeran a debutat si pe prima pozitie in Billboard 200 cu Divide, care a vandut peste 450 de mii de unitati. Castle on the Hill a fost primul single lansat, urmat la scurt timp de Shape of You care a avut un impact si mai mare. Castle on the Hill a urcat pana pe locul 6 in Billboard Hot 100, in timp ce Shape of You a urcat pe prima pozitie in toate teritoriile in care a fost lansata oficial si promovata, de la Europa la Filipine, Noua Zeelanda, India sau Brazilia. 

Ce ziceti de succesul lui Ed Sheeran? Ati ascultat albumul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL