Eurovision 2013 - Cezar Ouatu a castigat! (poze)

Cezar Ouatu este cel care va reprezenta tara noastra anul acesta la concursul international Eurovision. Editia de anul acesta va avea loc la Malmo, pe 18 mai, dar pana atunci It's My Life va trebui sa convinga in semifinala de pe 16 mai.

Publicul a fost cel care l-a trimis pe Cezar in Suedia, el castigand detasat in topul voturilor primite pe sms sau la telefon. Juriul, in schimb, a votat fie pentru Electric Fence, fie pentru Luminita Anghel, restul punctelor impartindu-se intre ceilalti concurenti. De altfel, Luminita Anghel si Electric Fence au preluat pe rand conducerea clasamentului venit din partea juriului, iar diferentele intre primele trei clasate au fost infime, semn ca fiecare vot conteaza.

Chiar daca au castigat concursul de talente X Factor, Andrei Leonte si Tudor Turcu nu au reusit sa stranga de data aceasta voturile publicului. In plus, Electric Fence pleaca inca o data acasa fara premiu, dupa ce anul trecut au fost la fel de aproape de a ne reprezenta la Baku.

Favoritii initiali, Casa Presei, s-au aflat intreaga seara in spatele lui Cezar in ceea ce inseamna voturile publicului, iar situatia s-a schimbat si mai mult cand au intervenit alegerile juriului de specialitate, piesa lor Un Refren nereusind sa convinga.

Mai multe despre ce s-a intamplat la Eurovision anul acesta gasiti in articolele de live-blogging pe care le-am avut atat in marea finala cat si in cele doua semifinale.

Credit Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro, Cristian Ghinghes

Ce ziceti de Cezar, credeti ca ne va reprezenta cu succes? Voi cu cine ati votat?


45 comentarii

  • e o piesa foarte buna. o sa aiba succes la Malmo.

  • este cel mai bun ,este unic il ascult in fiecare zi,bravo cezar

  • romaniii inca multi din ei asculta manele si nu cunosc muzica adevarata,muzica frumoasa,imi pare rau ca multi nu stiu s-a aprecieze o adevarata muzica si asculta muzica lui carnati care ii face pe romani de rusine cu acest hal de muzica

  • canta super multi nu cunosc muzica

  • Piesa nu este deosebita. In schimb vocea si interpretarea sunt de senzatie.Cred ca va fi undeva sus in clasament, nu stiu cat de sus.La Eurovision au castig piesele care au adus ceva inedit, nu neaparat piesele asa zis "bune".Traistariu cand a reprezentat Romania a ocupat un loc foarte bun pe baza de "voce".La fel sper sa fie si cu Cezar.Sa-i dorim succes !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL