GetMusic.ro: magazin online de muzica

getmusic

GetMusic.ro este un serviciu online oferit de Universal Music Romania care pune la dispozitia utilizatorilor sai muzica si produse personalizate cu artistii preferati.

Pe site este pusa spre vanzare gama variata de produse muzicale (MP3, CD, DVD, Blu-ray, viniluri, tonuri de apel) si exista si o sectiune de merchandising de unde se pot cumpara tricouri sau hanorace cu artistii favoriti.

Un prim punct pozitiv al acestui site este numele, care defineste foarte bine scopul acestui site: de a obtine muzica. Un alt lucru care mi-a placut inca de la prima accesare a fost headerul care se schimba la fiecare refresh, cu cate o alta oferta de album. Vizitatorii au posibilitatea de a asculta fragmente din melodiile disponibile la vanzare.

Site-ul este curat, aerisit, gasesti mai multe oferte inca de pe prima pagina iar sistemul de cumparare este relativ simplu. Din motive de securitate, utilizatorul este nevoit sa isi creeze cont, ceea ce pentru unii ar putea fi putin peste mana. Se poate plati atat cu card de debit/credit, cat si prin SMS, plata ramburs sau prin intermediul PayPal.

In partea de jos a homepage-ului exista 3 topuri: Top CD, Top DVD si Top Blu-ray. Insa, eu unul nu am inteles ce reprezinta acel top si care este algoritmul dupa care sunt afisate acolo.

Va invit si pe voi sa accesati GetMusic.ro si sper sa va si achizitionati LEGAL muzica preferata. La cat mai multe magazine online de acest gen!


7 comentarii

 • Cam cat ati primit pentru a le face recenzia?

 • Raspunsul este evident/logic pt orice cititor fidel: ZERO. raised eyebrows La fel cum nu am luat bani nici cand am scris despre eOk.ro (primul site legal si gratuit de streaming muzical din Romania), MusicMall.ro (care este, din cate stiu, primul magazin online de muzica de la noi), Discomania.ro (magazinul online de muzica al casei de discuri Roton), Moose.ro (infiintat de Florin Grozea) etc.

  A fost trimis un comunicat de presa despre acest site, o sa-l gasesti in mai multe locuri.

  NU incurajam pirateria, suntem parteneri AIMR, suntem parteneri cu toate casele de discuri din Romania si de 3 ani incoace scriem despre industria muzicala din Romania.

  p.s. Avem categorie speciala de reclama. winking Mereu anuntam separat reclamele, niciodata nu au fost ascunse.

 • E bine ca se mai face inca un site legal insa cam seamana cu alte site-uri gen. Dar asta nu conteaza, sper ca intr-o buna zi sa mai evoluam si sa se schimbe lumea.

 • Dap... e un trend: toate casele de discuri majore si-au facut in ultimii ani propriile site-uri de cumparat muzica / free streaming.

 • ceva frumos .. si daca chiar adevarat ce spui acolo pyuric .. dati dovada de mare profesionalism prin acest gest. am si eu ceva stil monden.info .. numai ca pe alta nisa ... tot in ro. Si cam la fel procedez si eu. Sunt posturi care ajuta cititorii si nu trebuie sa le iei bani. Mai ales daca sunt proiecte de nota 10 ce vin in ajutorul cititorilor, inclusiv celor dupa monden.info

 • hmm da dar vb lu` guess who sunt atae situri cu muzica free nu a rfi mai bine macar sa ia un cent pe o mel

 • nu reusesc sa fac o comanda...vreo adresa de email al unuia care se ocupa de site stie cineva?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL