Grasu XXL - teaser nou album, Turbofin (videoclip live)

Grasu XXL lanseaza primul album 'Live with Band' din cariera: "Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall". Avem in premiera al doilea teaser al acestui material si un videoclip pentru "Turbofin"!

Dupa o prima jumatate de an nu foarte fericita, Grasu XXL incheie anul cum nu se poate mai bine. Desi este ocupat onorand invitatiile la posturile de radio si televiziune, cu desfasurarea zecilor de concerte din tara si strainatate si filmarile pentru cel mai recent videoclip, Grasu XXL revine cu un nou material, alaturi de MusicExpertCompany!

Este vorba de mult asteptatul album audio inregistrat cu piese LIVE din cadrul unui concert desfasurat la inceputul anului in Euphoria Music Hall de la Cluj. Desi Grasu XXL este foarte usor de remarcat datorita prezentei scenice, elementul inedit al concertului inregistrat pentru album il puncteaza prezenta live band-ului compus din: Vlad Bolborea (Tobe), Stefan Mihailescu (Chitara), Relu Batog (Clapa), Radu Dumitriu (Bass), cu participarea speciala a lui Mitza (DJ & Programming).

Ati putut urmari deja un prim teaser pentru lansarea albumului, clip in care apar cateva dintre cele mai cunoscute personaje ale industriei muzicale din Romania:

Grasu XXL: "După accident ne-am gândit (Cristi Ochiu, impresarul meu, si cu mine) sa înregistram un concert cu band-ul si am ales Euphoria Music Hall din Cluj, undeva in luna aprilie 2013. De atunci s-a tot lucrat la el, l-am mixat cu Bebe Vandra, iar de partea video s-a ocupat Daniel Vasile, un drag prieten de-al lui Tranda si implicit de-al nostru. Am ales 10 piese din cele 28 pe care le-am cantat in seara aia, cele care au sunat cel mai bine... hahahaha!!! Sper sa va placa, v-am pupat!"

O saptamana mai tarziu, Grasu XXL revine cu inca un teaser-surpriza pentru voi.

Albumul se numeste "Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall", va fi lansat exclusiv pe iTunes luni, in data de 4 noiembrie 2013, si este deja disponibil pentru precomanda pe iTunes AICI.

Albumul Live a lui Grasu XXL a fost inregistrat in Euphoria Music Hall din Cluj, iar pentru a va face o idee despre cum suna piesele interpretate cu Band si despre atmosfera din acea seara de neuitat, Grasu XXL v-a pregatit un videoclip filmat chiar atunci interpretand piesa "Turbofin".

Pe scena, Grasu XXL este unul dintre cei mai prezenti artisti, lucru demonstrat de fiecare data de feedback-ul din partea fanilor. Cu atat mai mult, un concert marca Grasu XXL care este acompaniat si de Live Band vine in plus cu un sound deosebit, original, fresh.

Va reamintim ca piesa "Deja Vu", Grasu XXL feat. Ami, urca in topurile difuzarilor de la o zi la alta catre cea mai inalta pozitie, si ca recent s-a filmat si videoclipul pentru aceasta piesa de exceptie in regia lui Spike, cu participarea de onoare a doi dintre cei mai buni dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan si Luiza Comsa (Moty Dance Studio).

Hai cu LIKE-uri si SHARE-uri pentru ideea teaserului! 


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL