HaHaHa Production intra cu 3 piese in cursa pentru Best Romanian Act la MTV EMA

La inceputul lunii noiembrie vom afla numele celui mai bun artist din Romania desemnat de fani in cadrul MTV Europe Music Awards. DOC si Smiley - „Pierdut buletin”, Feli - „Creioane colorate” si Andra - „Iubirea schimba tot” sunt in cursa finala pentru cele mai importante premii muzicale europene.

Astfel, anul acesta, HaHaHa Production semneaza muzica si versurile pentru trei dintre cele cinci piese ale artistilor nominalizati la categoria Best Romanian Act.

„Este o performanta extraordinara care ne onoreaza si confirma pozitia HaHaHa Production in topul producatorilor muzicali din Romania. Facem muzica din pasiune, iar energia muzicii noastre reuseste sa ajunga exact acolo unde ne dorim: la oamenii care ne asculta si ne apreciaza,” a declarat Smiley despre nominalizarea la MTV EMA.

Fanii pot sustine unul dintre artistii nominalizati votandu-l pe http://ro.mtvema.com/. Votarea regionala se desfasoara in perioada 27 septembrie – 5 noiembrie, iar castigatorul il vom afla pe 6 noiembrie, in cadrul galei de la Rotterdam.

Ce ziceti, vreunul dintre artistii HaHaHa va primi premiul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL