Horia Brenciu - live la Sala Palatului (recenzie, poze, video)

Horia Brenciu a incheiat aseara seria de 4 concerte consecutive la Sala Palatului din Bucuresti. Am fost acolo si va prezentam azi cateva poze, un scurt filmulet si cateva impresii de la concertul de pe 30 martie 2013.

Pentru al 2-lea an consecutiv, Horia Brenciu si orchestra sa reusesc sa umple Sala Palatului patru seri consecutive. Anul acesta pe 27, 28, 29 si 30 martie fanii sai au avut ocazia sa-l vada in cadrul spectacolului "Fac ce-mi spune inima".

Show-ul de aseara a durat aproape 4 ore si ni se sopteste in casca faptul ca la fel s-a intamplat si in celalalte seri, semn ca Horia si ai lui isi pot depasi oricand recordul de cel mai lung concert. Ce-i drept au si o groaza de piese pe care le pot canta si cu care ne pot incanta.

Ca in fiecare an, am avut parte si de invitati surpriza, iar aseara i-am putut vedea cantand singuri sau in duet cu Horia pe Corina Chiriac (care arata foarte bine pentru varsta ei), Mircea Baniciu (alaturi de care am cantat cantece de munte), Dan Bittman (prin telefon), Codrut Kegesh (Dezbracatu') si evident "copii" sai de la Vocea Romaniei - Julie Mayaya (care a cantat superb "Je t'aime"), Iuliana Puschila, Laurian Manta (ce voce are baiatu' asta !!! ), Vlad Simion, Maria Cojocaru si Ovidiu Lazar.

In celelalte seri, spectatorii s-au putut bucura si de prezenta lui "sexy" Pavel Bartos si chiar a Andreei Esca care a jucat rol de "dirijor" pentru orchestra sa care era impartita in fiecare nota a gamei do major.

Am avut parte de tot felul de momente inedite, de la medley-uri cu piese precum "Vara nu dorm", "Minim doi" sau "Sete de tine", la medley-uri cu "Ai se eu ti pego" si "Danza kuduro". S-au plimbat prin public destul de mult si chiar au luat fetele la dans, chiar si pe Andra, care se afla la spectacol alaturi de Catalin Maruta.

Pe langa diversele cover-uri, Horia Brenciu ne-a prezentat si cateva piese de pe albumul "40", lansat cu ocazia acestor concerte, dar si de pe albumele "35" si "37". Mai jos aveti o inregistrare live a celui mai nou single "Asa e viata mea", pe care-ati putut-o asculta si la Urban Studio saptamana trecuta.

Turneul national "Fac ce-mi spune inima" continua si in luna aprilie cu inca 6 concerte in tara si unul in Chisinau. In toamna ne asteptam la un nou concert Swing la Sala Palatului. Pana atunci va lasam cu cateva poze de la concertul de aseara.

Ati fost la unul din concertele Horia Brenciu? Voua cum vi s-au parut?

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL