INNA - Cola Song (Live @ Rock The Roof)

INNA se intalneste cu fanii romani numai pe YouTube. Artista a postat o inregistrare live de pe o plaja cantand "Cola Song" cu trupa ei!

INNA a uitat sa interactioneze cu fanii romani, mai ales ca nu are concerte in Romania din cauza pretului ridicat si al popularitatii scazute. Asa ca singura optiune de a fi la curent cu aparitiile ei live este pe contul de YouTube unde posteaza constant inregistrari din seria ROCK THE ROOF. 

Pentru "Cola Song", Inna revine in Venice Beach, frumoasa locatie de unde a adus si alte inregistrari live in trecut. Asculta mai jos varianta fara J Balvin!

 Zilele trecute a aparut videoclip "GOOD TIME", colaborarea dance dintre INNA si Pitbull. Daca vrei sa asculti "Cola Song" in versiunea si mai muzicala, cu orchestra, intra AICI si asculta!

Desi piesele in engleza nu au avut impact in Romania, colaborarea cu Puya pentru Striga se ridica din ce in ce mai tare in top 10 romanesc si promite sa ajunga no.1 si poate sa ajunga la fel de mare precum POHUI.

Ai vrea sa vezi un concert live cu Inna in Romania?


1 comentariu

  • 1. Andreea C in 11.07.2014 /00:34

    Normal ca are o popularitate scazuta in Romania! Toti pustii din LaLa Band (sau cum se numeste) fac concurenta cu ceilalti artisti romani. In plus, Inna nu este deloc promovata de Roton.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL