Inna - I Like You (live @ Grandma)

Inna continua seria momentelor live din gradina bunicii. De data aceasta ne ofera o piesa aflata pe noul ei album, I Like You. Discul Party Never Ends va aparea pe 1 martie si Inna promite sa ne ofere noi piese pe care sa le fredonam.

Nu e prima oara cand Inna se duce intr-un cadru rural pentru a-si canta piesele, a procedat le fel cu varianta acustica a hitului INNdiA. Cand nu canta din mijlocul ierbii si inconjurata de baloturi de fan, Inna are momentele faine pe acoperisurile cladirilor din diverse orase, cel mai recent fiind Los Angeles.

Haideti sa ascultam I Like You.

Cel mai recent single Inna este More Than Friends, piesa pe care a inceput sa opromoveze in intreaga lume si care a beneficiat de un clip filmat in SUA. Melodia a starnit ceva controverse, cantareata fiind acuzata ca ar fi copiat, dar in final nu e vina ei, ci a producatorului.

Mai jos puteti asculta piesa in cadrul unor repetitii pe care cantareata le are in studioul din Los Angeles, unul dintre multele locuri in care a fost inregistrat noul material. Party Never Ends a avut inregistrari la Londra, Mexic, Bucuresti si Copenhaga, Inna lucrand cu producatori ca The Insomnix, Frank E, Steva Mac.

In plus, anul trecut a avut succes cu un single in limba romana care ne-a placut foarte mult - Tu si eu - si evident cu Inndia, track care se afla in topul celor mai difuzate melodii la radio in 2012.

Ce ziceti de acest moment live?


1 comentariu

  • Astea le-a pus acum sa se scoata dupa prestatia jalnica de la FOTE? laughing) Ea asa e simpaticuta insa ca sa scoata cateva note corect se chinuie de parca o calca cineva pe picioare in mod constant. Bravo ei ca a ajuns cunoscuta international si asa mai departe dar cu live-ul chiar nu ii merge. Iar in ceea ce priveste aceste inregistrari pe acoperisuri, pe la bunica prin curte si pe unde altundeva mai canta, nu stiu daca sunt chiar 100% live, fara editari ulterioare si autotune.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL