INNA - Shining Star (live in Istanbul)

Inna a canta o piesa noua de pe albumul "Party Never Ends" pe un acoperis din Istanbul. Seria "Rock the roof" continua cu "Shining Star".

 

Noul album al Innei a fost lansat pe 1 martie fara prea mult zgomot deoarece cantareata pregateste un turneu de promovare prin toata lumea. “Party Never Ends” este cel de-al treilea disc din cariera cantaretei iar oiesele au fost inregistrate in Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles, la acest album lucrand producatori mari, (unii chiar nominalizati ai Premiilor Grammy) precum Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah.

Intre concerte, drumuri catre Los Angeles si aparitii constante la radiourile romanesti, Inna a inregistrat seria "Rock the roof" in Istanbul de unde avem acest video cu o varianta pop-rock a melodiei "Shining Star". PLAY!

Asculta AICI sase piese noi lansate de INNA de pe noul sau album, Party Never Ends. Fiecare dintre melodiile postate pe contul ei de YouTube beneficiaza de un video de promovare special ce incearca sa redea atmosfera cantecului respectiv.

In ultimele zile, Inna a facut furori cu P.O.H.U.I., colaborarea cu Carla's Dreams, impresionand prin schimbarea de imagine, de stil muzical, prin versatilitate si simpaticul accent moldovenesc.

Unde ar trebui sa mearga Inna cu seria Rock the roof, mai departe, in ce oras?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL