Inna a lansat Tu Manera, a patra piesa de pe albumul YO

Zilele trecute, Inna a lansat “Tu Manera”, cea de-a patra piesa de pe albumul “YO”, un material compus din 11 piese, cantate toate in limba spaniola, fiecare cu o poveste si emotie diferita.“Tu Manera” este o piesa compusa de Inna si produsa de David Ciente, cel cu care artista a colaborat la intreg albumul “YO”, dar si la hituri precum “Nirvana”, “Ruleta” sau “Gimme Gimme”.

Videoclipul piesei “Tu Manera” a fost filmat de Alexandru Muresan si regizat de Bogdan Paun si ne prezinta o Inna diferita, cu un vibe energic si jucaus.

"M-am distrat foarte mult la filmarile videoclipului "Tu Manera"! Practic, nu ma simteam ca la o filmare propriu-zis. Am facut tot ce mi-a trecut prin cap, fara limite, ca atunci cand eram mica",
a declarat Inna. 

Inca din luna noiembrie a anului trecut, Inna a inceput sa prezinte cate o piesa de pe albumul a carui lansare este programata pentru primavara acestui an.

Primul single a fost “RA”, un mesaj de empowerement cantat in limba spaniola, urmat de “Iguana”, o piesa ce a pastrat stilul exotic si mesajul primului cantec.

Apoi, in luna ianuarie a acestui an, piesa “Sin Ti”, o declaratie de dragoste directa si sincera, a ajuns rapid la inima fanilor artistei.

“Tu Manera”, lansat pe 8 martie, este al patrulea single si, se pare, ultimul inainte de marea lansare a intregului album “YO”, album asociat cu ROC National, labelul lui Jay-Z, acelasi brand care ii reprezinta si pe Shakira, Mariah Carey sau Rihanna.

Pe langa cele 4 piese deja lansate, albumul “YO” va include si alte 7 single-uri: “Contigo”, “Si, Mama”, “Locura”, “Fuego”, “La Vida”, “Gitana” si “Te Vas”.

Pentru fiecare dintre cele 11 piese, Inna a filmat cate un videoclip in aceeasi echipa Bogdan Paun (regizor) si Alexandru Muresan (DoP).

Cum toate cantecele de pe “YO” sunt in limba spaniola, Inna a facut de curand un promo tour la cateva radiouri si televiziuni din Mexic, a bifat interviuri pentru Cosmopolitan Mexic sau Vogue Mexic si a cantat la evenimente importante, cum ar fi Telehit – Estadio Azteca sau Latin Grammy Awards.

Ramane de vazut cum va fi primit intreg albumul “YO” si, pana atunci, ne putem face o parere cu ajutorul celor 4 piese deja lansate, inclusiv a celei mai recente, “Tu Manera”.
 

Taguri: Tu Manera, YO, Inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL