Inna este artistul numarul 1 in Romania!

Inna este artistul cel mai difuzat in Romania pe radio si TV saptamana aceasta, conform unui clasament realizat de Media Forest. Inna se afla inaintea unor alti artisti romani ca Alex Velea, Smiley, Voltaj sau Holograf.

Cantareata a primit vestea in Mexic, unde a incheiat al treilea turneu prin aceasta tara in care si-a dezvoltat un fan base urias. E atat de populara incat a fost nominalizata la premiile Lunas del Auditorio, la categoria Pop en Lengua Extranjera (Pop intr-o limba straina), alaturi de nume mari precum Britney Spears, Elton John, Justin Bieber, Katy Perry, One Direction sau Selena Gomez.

Cel mai recent single Inna, INNdiA, a ajuns repede in topul preferintelor romanilor, la fel ca single-ul Tu si Eu care i-a adus statutul de cel mai difuzat artist.

Inna a primit vestea aceasta in Mexic si este foarte incantata:

Le multumesc tuturor fanilor mei din Romania care ma sustin, imi asculta piesele si au facut ca “Tu si Eu” sa fie una dintre cele mai difuzate si apreciate piese. Abia astept sa ascultati piesele la care lucrez pentru noul meu album.

In prezent, Inna este in Los Angeles unde lucreaza in studio pentru cel de-al treilea album si se pregateste de cel de-al doilea turneu in Statele Unite (show-uri in Miami, Seattle, Chicago si Hollywood).

Noul single INNdiA a beneficiat de un videoclip sexy si o poveste interesanta, iar Inna tot ridica stafeta in ceea ce face. Ne-a oferit live session fie la bunica in curte, fie pe acoperisele cladirilor din diverse orase, in sesiunile Rock the Roof.

Ce ziceti de performanta Innei?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL