Inna si mama ei canta impreuna un colind LIVE!

Inna si mama ei au cantat pentru prima data impreuna un colind in studioul ProFM, la Andrei Gheorghe si Greeg! Pe langa asta, Inna a adus si prima varianta LIVE pentru "Diggy down"!

Inna a venit si au colindat ieri dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg! Si nu a venit singura ci cu mama ei care a cantat impreuna cu ea, in PREMIERA un colind.

O dimineata vesela cu "Fata din randul trei" in studioul ProFM. Adica INNAAAA! ProFM Christmas LIVE Session a continuat si azi dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg:

Inna si mama ei canta impreuna! PREMIERA PROFM

Inna - Diggy Down | ProFM LIVE Session

INNA - Fata din randul trei | ProFM LIVE Session

Cel mai recent single al INNEI “Good Time”, colaborarea cu Pitbull a ajuns la 18 milioane de vizualizari pe YouTube. In luna septembrie, INNA a lansat EP-ul “Summer Days” care include 7 piese produse si compuse de baietii de la Play&Win impreuna cu Corey Chorus, Georgia Ku, Tom Meredith, J Hart, Erin Beck.

Asculta AICI primul duet LIVE cu INNA si Antonia!

Taguri: diggy down, inna

3 comentarii

  • Mama ei stie ce prostituata are la batatura ?, Hai safim seriosi cine este "cea mai cunoscuta cantareata de la noi"?Ina, voi glumiti.Eu traiesc in Belgia si aici se stie ca este o parasuta.

  • Toata lumea rade de toata lumea dar nimeni nu se vede pe el insusi ...Ce repede judecam dupa simple vorbe uni oamenii sad

  • Nu sunt una si aceasi persona referitor la primul comet e doar o coincidenta de nume ...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL