De vorba cu... Laurentiu Duta (interviu video)

In urma cu ceva timp l-am prins pe Laurentiu Duta la un eveniment si i-am pus cateva intrebari. Am vorbit despre noile sale proiecte, despre colaborarea sa cu X Factor Romania si despre o eventuala reuniune a uneia dintre cele mai iubite trupe de la noi - 3 Sud Est.

Laurentiu Duta s-a bucurat de mare succes anul acesta alaturi de Andreea Banica, lansand impreuna piesa Shining Heart. Trackul a castigat cateva premii anul acesta, iar la Romanian Music Awards de la Craiova Laurentiu Duta a primit Lifetime Award, pentru tot ce a realizat in cariera sa de pana acum.

Urmariti mai jos!

Laurentiu Duta colaboreaza acum cu 1Artist Music si a produs alaturi de Dony doua dintre cele mai noi piese ale sale: Fantasia, aparuta in luna noiembrie si Passion, lansata in luna august. Tot el este responsabil pentru cel mai nou single al Andreei Banica - Could You, cei doi colaborand de multi ani pentru hiturile Andreei. Shining Heart a fost piesa care ne-a tinut in priza la inceputul acestui an, iar la RMA a castigat premiul pentru Best Song, in timp ce la Media Music Awards de la Sibiu a fost desemnata drept Best Dance.

Cum vi se pare Laurentiu? Ati vrea sa se reuneasca 3 Sud Est definitiv?


1 comentariu

  • Laur,scoate o piesa pop,alaturi de Elena,de data asta!Ar fi de bun augur!Piesele care au ca tema dragostea trista prind cel mai bine!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL