Emil Rengle: Cum sa fii un dansator de succes?

Avem a doua parte a interviului cu Emil Rengle in care ne-a raspuns la intrebari care te invata cum sa fii un dansator de succes si care sunt lucrurile importante pentru a ajunge la fel de sus ca el?

 

Emil Rengle este cel mai diferit si excentric dansator roman. Pe langa stilul vestimentar diferit, atitudinea pozitiva molipsitoare, o ambitie de fratziwear si mult talent, el a dezvoltat prietenii stranse cu artistii si coregrafii cu care a lucrat.

Fie ca e vorba de Inna, Antonia, Alex Velea, Alexandra Stan sau coregrafa lui Beyonce, fie ca e vorba de pozele din backstage cu Trey Songz, Ne-Yo, Lil Wayne si Justin Bieber, Emil stie ce trebuie sa faci, cat trebuie sa muncesti, cat de disciplinat trebuie sa fii si care sunt pasii pentru a ajunge sa produci un show in Las Vegas. PLAY!

Lucrul cel mai surprinzator la Emil Rengle pe care nu il intelegeam inaintea acestui interviu este motivul pentru care revine constant in Romania in ciuda faptului ca are succes si in Los Angeles si in Vegas. In prima parte a interviului am aflat povestea lui de viata si ce il motiveaza sa revina si de ce simte sa ii invete pe ceilalti mai departe, sa ridice nivelul din Romania si sa aduca vasta experienta in showizzul autohton. Vezi AICI prima parte a interviului!

Daca te-a inspirat, da-i un SHARE!


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL