Interviu cu Alma

Pe Alma sigur o stiti daca ati ascultat anul trecut Bonfire si daca sunteti fanii lui Martin Solveig, pentru ca recent a colaborat cu acesta pentru All Stars. Alma e o cantareata de 21 de ani din Finlanda, dar e un nume promitator si veti afla din interviu de ce.

Alma a urcat pe scena Untold anul acesta si ne-a placut pentru ca desi e tanara are un stil propriu, unapologetic si complet sincer de a fi. Chiar daca nu a castigat talent-show-ul la care a participat, Alma are deja un inceput de cariera muzicala si, mai mult, face parte din programul Fast Track prin care tara nordica isi exporta cele mai promitatoare talente. Programul nu doar ca aduna la un loc cele mai importante label-uri din muzica, dar e finantat de stat, iar o data pe an alege artistii cu cel mai mare potential de succes international, iar asta s-a vazut la Alma inca de cand a fost prezentata la una dintre conferintele importante din industrie, Eurosonic Noorderslag.

In 2016, Alma a fost semnata cu Universal Music si si-a lansat primul single solo, Karma, care a urcat pana pe locul 5 in clasamentul din tara ei natala, pentru ca apoi sa o ascultam alaturi de Felix Jaehn pe Bonfire. Tot in 2016, cantareata a venit cu EP-ul de debut, Dye My Hair, pentru ca anul acesta sa lanseze single-ul Chasing Highs si sa bifeze alte doua colaborari: cu Sub Focus pentru Don't You Feel It si cu Martin Solveig la All Stars.

Cum vi se pare Alma?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL