Interviu cu Cornel Ilie si Loredana la filmarile "Nu stiu cine esti"

Cornel Ilie si Loredana s-au intalnit pentru "Nu stiu cine esti". De ce au ales sa colaboreze, cum s-au cunoscut si ce au avut de invatat unul de la celalalt?

 

Loredana si Cornel Ilie sunt doua figuri diferite. Daca liderul Vunk este rocker cu versuri romantice, Lori ne-a obisnuit cu aparitiile extravagante, socante uneori. La prima vedere, se intersecteaza in doua puncte: fac muzica pentru tineri si sunt extrem de implicati in showurile lor si dau tot ce au pe scena pentru a face un spectacol de standarde occidentale.

Cum s-au intalnit si cum au reusit sa creeze o piesa care ne aduce aminte de Loredana de la inceputuri? Cum a reusit Cornel sa surprinda acel moment din trecut si sa-l proiecteze in muzica de la radio? Am aflat mai jos intr-un interviu luat intr-o pauza de la filmarile videoclipului "Nu stiu cine esti".

Intre timp, Loredana a filmat saptamana trecuta un videoclip nou alaturi de Carla's Dreams si piesa "Lumea ta". Locatia a fost un parc de distractie unde diva inamorata a fost inconjurata de zeci de copii care au dansat si au jucat alaturi de ea in frig.

Asculta AICI "Nu stiu cine esti" daca nu ai auzit-o deja! 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL