Interviu Dony pentru Urban.Ro: despre RMA 2011 si Hot Girls

Zilele trecute l-am chemat pe Dony la sediul nostru pentru un video-interviu exclusiv pentru Urban.ro. Am vorbit cu el despre RMA 2011, despre single-ul Hot Girls si cum a ajuns sa colaboreze cu Elena Gheorghe.

Este primul interviu mai amplu al lui Dony pentru Urban.ro, mai ales de cand e solo. Stiu ca erati curiosi sa aflati ce s-a ales de colaborarea dintre el si David Deejay asa ca l-am intrebat si asta.

Mai jos aveti interviul: am vorbit despre Hot Girls, despre prezenta lui la RMA 2011 si despre cum a inceput nebunia cu popcorn-ul care se aude peste tot la radio. El si David Deejay au fost primii care au lansat hitul care a pornit trendul asta: Sexy Thing.

Bonus: am intrebat si de Refflex, trupa formata de Laurentiu Duta in care era impreuna cu Christian D. Play & watch!

Dony e un cantaret si un producator care face multe insa vorbeste putin si repede. Lasa faptele sa vorbeasca de la sine: a ajuns pe scena NRJ din Liban, are un hit cu Elena Gheorghe - Hot Girls, a produs Loca por tu boca pentru Alessia, va face show la Romanian Music Awards 2011 si pregateste o multime de proiecte in viitor.

Castigatorii Romanian Music Awards 2011 / RMA 2011!

Are din ce in ce mai multe concerte in afara tarii iar asta incepe sa ii placa din ce in ce mai tare! El a pornit popcorn-ul asa ca el poate veni cu un alt trend muzical care sa starneasca Europa si SUA deopotriva.

Ce ziceti de Dony, va plac lucrurile pe care le-ati aflat despre el? Sunteti curiosi sa il vedeti pe scena RMA?


11 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL