Jack Perry - Nu m-am asteptat ca Dime sa aiba un asa succes (interviu)

Jack Perry, cel pe care il tot ascultam cu piesa Dime, un adevarat hit pe radiourile romanesti si nu numai, a venit in Romania, asa ca avem un scurt interviu cu DJ-ul francez.

Jack Perry e familiarizat cu artistii romani, a auzit de Inna si Radio Killer, iar inspiratia lui vine fix din faptul ca ii place foarte mult muzica si asculta multe genuri diferite, nu doar electro. Francezul nu exclude nici un fel de colaborare si ar accepta si lucreze si cu un cantaret roman, daca s-ar ivi ocazia.

Jack Perry spune ca nu are un artist un preferat, insa ii admira pe Calvin Harris sau Axwell pentru ca se afla in liga mare si spera ca intr-o zi sa puna muzica alaturi de ei. Francezul se dovedeste a fi si un romantic, pentru ca filmul sau preferat e Titanic.

Momentan il regasim in topul celor mai difuzate piese romanesti cu Dime, dar alaturi de el il mai gasim si pe favoritul sau, Calvin Harris. Scotianul a ajuns pana pe prima pozitie in topul difuzarilor cu How Deep is Your Love, iar in Billboard a urcat pana pe locul 27, in timp ce in topurile de dance/electro a ajuns pe primele pozitii.

Sunteti curiosi sa vedeti ce va mai lansa francezul?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL