Video making of: Alexandra Stan - Get Back ASAP (interviu Music Channel)

Dupa cum deja stiti Alexandra Stan a filmat videoclipul cu numarul trei din cariera sa, piesa care beneficiaza de clip se numeste "Get Back (ASAP)".

Piesa a fost licentiata deja in toata lumea, asta in timp ce Mr. Saxobeat a devenit deja un hit in mai multe tari europene.

Scenariul si regia sunt semnate de Iulian Moga iar aparitiile speciale au fost marcat de 1Q Sapro si cei doi politisti din Mr. Saxobeat, respectiv Marcel (compozitorul Alexandrei) si Andrei (impresarul artistei).

Filmarile au avut loc in afara Bucurestiului, la studiourile Castel Film unde colegul Bimus a fost si ne-a adus niste poze dragute.

Videoclipul este o continuare a celui anterior, insa mai multe detalii puteti afla din scurtul interviu luat de Sanziana pentru Music Channel. E placut sa vezi doua fete frumoase stand de vorba :D. Enjoy!


12 comentarii

 • sa nu i se urce prea mult la cap succesul asta...

 • Foarte frumos Alexandra,Asteptam Videoclipul!Meriti sa ai succes in strainatate pentru ca esti o cantareata excelenta si talantata!Ne faci sa fim mandri ca suntem romani!

 • Foarte Tare Alexandra Stan e artistul meu preferat din Romania!!
  Mr. Saxobeat rupe topurile din toata Europa ce sa mai si nu uitati acum e pe 3 pe itunes UK ceea ce e o mare performanta winking

 • 4. Teodora Valentina in 27.05.2011 /21:50

  De ce imi displace atat de mult vocea ei live?worried....era ragusita in toate materialele in care canta live sau nu, ca in cazul in care nu era, e cam grav...straight face

 • Eu cand v-am zis ca "Mr saxobeat" o sa ajunga hit international nu ma-ti crezut.

 • Saxobeat e de 4 saptamani consecutiv no 1 in Mtv Hitlist Italia! Asta da performata!iar clasamentul e realizat in baza vanzarilor si difuzarilor singleului din intreaga Italie! Ar fi bine sa scoata repede albumul ala!

 • Esti tare.O Inna a Romaniei.Mr Saxobeat e o valoare.Ador melodia.

 • foarte tare performanta dar trebuie sa recunoastem ca meritul este mai mult al producatorilor pentru ca ei au compus melodiile care au prins atat de bine. De ea imi e umpic rusine ca ne reprezinta dupa atitudinea pe care o are invideoclipuri, mai ales lollipop, pare a fi o alta panarama care si-a croit drum prin mijloace mai putin onorabile. Mi-ar placea sa vad o artista adevarata din Romania care sa ne reprezinte afara, inna mi se pare mai buna, macar mai putin vulgara. Bafta oricum tuturor artistilor care au succes in afara tarii!

 • @Livia: Inna e a României. happy

 • lol Saxobeat e pe locul 5 in Uk chart singles!!!! lol

 • LooL chiar e pe 5 surprise
  UPDATE:Inna a lansat ClubRocker love strucklove struck

 • @Teodora Valentina
  in 27.05.2011 /21:50

  "De ce imi displace atat de mult vocea ei live?....era ragusita in toate materialele in care canta live sau nu, ca in cazul in care nu era, e cam grav..."

  asta e vocea ei.nu o are ca a christinei aguilera,nico,pink sau alti artisti...macar nu falseaza.ceea ce canta ea e house ,pop..si melodiile sunt idopate de efecte ecouri si alte cacaturi care fac sa sune f bine...asta e stilul! tongue

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL