Justin Bieber, Demi Lovato si altii live la Radio 1 Teen Awards

 BBC Radio 1 Teen Awards ofera premii celor mai importanti tineri din muzica, iar One Direction au fost castigatorii editiei din acest an. Pe scena premiilor care au avut loc pe Wembley Arena au mai urcat Justin Bieber, Demi Lovato Nick Jonas si altii, special pentru a face show pentru fanii lor. 

One Direction au plecat acasa cu premiul pentru Best British Group si Best British Single cu piesa Drag Me Down, primul lor single lansat de pe urmatorul album, Made in the AM. Ed Sheeran a primit trofeul pentru best British Solo Artist, in timp ce Justin Bieber a cantat noul single What Do You Mean, Where Are U Now si Boyfriend. Demi Lovato a venit cu Confident, in timp ce Nick Jonas a promovat Levels. Australienii de la 5 Seconds of Summer si-au promovat noul single, Hey Everybody, la fel si fetele de la Little Mix.

 

Little Mix - Love Me Like You

 

5 Seconds of Summer - Hey, Everybody

Demi Lovato - Confident

 

 

Justin Bieber - What Do You Mean

 

Nick Jonas - Levels

Justin Bieber se pregateste de aparitia albumului Purpose, ce va fi lansat odata cu cel al britanicilor de la One Direcition. Primul sau single s-a bucurat de succes, iar intre timp cantaretul canadian a venit cu alte doua piese - Sorry si I'll Show You. Demi Lovato promoveaza si ea cel mai nou album de studio, care a dat single-uri precum Cool for the Summer, Confident, cu un super videoclip, si Waitin for You

Ce ziceti de momentele lor? 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL