Kanye West a cantat Bohemian Rapsody la Glastonbury (video)

Kanye West a fost headliner la Glastonbury, iar showul sau, deloc apreciat de unii dintre fanii festivalului, nu a fost lipsit de incidente. Rapperul a reusit sa isi puna si rockerii in cap dupa ce a incercat sa faca un cover la Bohemian Rhapsody, una dintre cele mai apreciate piese de rock din istorie. 

 

Rapperul a cantat cateva dintre versurile piesei celor de la Queen, insa acesta nu a fost singurul moment in care a reusit sa starneasca discutii si comentarii. Comedianul britanic Lee Nelson a urcat pe scena, cu tot cu microfon si l-a pus in dificultate pe Kanye, care s-a oprit din cantat si a cerut sa ia piesa de la inceput.

Ideea ca rapperul va fi headliner la Glastonbury a enervat multii dintre fanii festivalului, care nu considera ca West merita onoarea sau ca se potriveste cu conceptul festivalului. Peste o suta de mii de persoane au semnat o petitie prin care cereau organizatorilor sa il inlocuiasca pe Kanye de pe lista celor care vor canta. Si daca asta nu a fost suficient, in multime a fluturat inclusiv un banner interzis minorilor in care sotia sa, Kim Kardashian, era surprinsa in ipostaze intime. Evident, acesta era un print din sex-tape-ul care a propulsat-o pe Kim in lumina reflectoarelor. 

Voi ce ziceti de prestatia lui Kanye?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL