Kelly Clarkson a impresionat-o pe Taylor Swift cu Shake it off!

Kelly Clarkson isi arata dragostea fata de noul cantec Taylor Swift printr-un cover LIVE in care reuseste sa intreaca varianta originala din punct de vedere vocal!

 

"Watching Kelly Clarkson SLAY "Shake It Off" is an excellent way to celebrate 26 HOURS TIL 1989!!!!!!" - a fost mesajul postat de Swift pe Twitter in legatura cu filmuletul de mai jos. Bineinteles ca Taylor Swift s-a folosit de filmarea cu Kelly Clarkson din concert pentru a-si promova noul album. Exista o presiune uriasa pentru ca materialul "1989" sa vanda peste un milion de exemplare in prima saptmana de la lansare asa ca orice promo e bine venit.

Kelly Clarkson reuseste o performanta vocala mult mai puternica decat live-urile recente cu Taylor cantand hitul care se aude in toata lumea de cateva saptamani. PLAY!

Daca vrei sa o compari cu live-ul lui TayTay, asculta mai jos!

1989 a fost lansat chiar ieri dimineata oficial in toata lumea iar urmatoarele zile marcheaza un program de promovare foarte incarcat pentru Taylor cu cel putin patru aparitii TV sau radio in fiecare zi.

Vezi AICI live-ul recent de la Jimmy Kimmel unde a reusit sa duca pana la capat cu brio noul single preferat al publicului: Out of the Woods! 

In ceea ce o priveste pe Kelly Clarkson, cantareata se pregateste de un nou material dupa ce a nascut si dupa iarna trecuta cand a marcat cu succes un album de Craciun plin de magie.

LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL