"La multi ani" de la baietii Golden Boy Society!

Alex Velea, Karie, Jon Baiat Bun, Lino, Mario Fresh si Rashid ne ureaza "La multi ani, Urban.ro!" intr-o luna plina de mesaje frumoase de la artistii romani de top!

Fratziwearii lui Alex Velea, gasca lui de aur in care si-a pus toata increderea in ultimii ani - Golden Boy Society - ne ureaza LA MULTI ANI! Au trecut patru ani de la relansarea site-ului Urban.ro iar artistii care ne-au fost aproape in acesti ani - si in care noi am crezut si i-am promovat - sarbatoresc alaturi de noi PATRU ani frumosi intr-o industrie muzicala in continua crestere.

Mai sus avem urari de la Jon Baiat Bun si Karie. Mai jos gasiti mesaje si poze de la alti artisti din gasca Golden Boy Society - tanarul Lino, Mario Fresh si Rashid - omul care aduce ploaia - un fel de Rain Man in varianta englezeasca.

 

In fiecare an avem un alt mod de a sarbatori inca un an adaugat in istoria Urban.ro. Anul asta am primit niste urari speciale din partea artistilor pe care i-am rugat sa ne scrie pe o foaie de hartie sau pe orice au la indemana.
 

AICI gasesti mesaje de la Antonia, Nicoleta Nuca si alti artisti din gasca Global Records. 

AICI gasesti concursul special cu compilatia verii!

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL