La Multi Ani, Sisu si Bjork!

Tudor Sisu, unul din muzicienii de referinta din hip-hop-ul romanesc, si Bjork artista islandeza care ne surprinde intotdeauna prin muzica si clipurile ei, sunt cei carora la spunem astazi LA MULTI ANI!

 

Tudor Sisu, s-a nascut in 1977 al Bucuresti, a debutat in muzica la mijlocul anilor '90 alaturi de Puya, in formula LA FAMILIA, una din cele mai importante trupe hip-hop din muzica romaneasca. 

Ca sa ma refer strict la ultima perioada, Sisu a lansat la inceputul lui 2011 albumul Temnita luminii, iar pentru 2012 pregateste un nou material, Marea Evadare, al carui promo il puteti vedea mai jos.
 

 
Apropo de evadari, in momentul de fata Sisu ispaseste o pedeapsa pentru trafic si consum de droguri. Problemele lui Sisu cu justitia au inceput in 2003 cu o prima condamnare la 3 ani. 
 
Bjork e o solista islandeza care s-a nascut in 1965 la Reykjavik. Are o voce speciala, cu un timbru deosebit, care ii permite sa abordeze piese, rock, folk, dance sau jazz, ne temandu-se insa nici de sonoritatile avant-gardiste sau experimentale.
 
Desi a debutat cu un single la sfarsitul anilor '70 si mai apoi la mijlocul anilor '80 cu trupa The Sugarcubes, albumul solo  Debut din 1993 si piesa Human Behaviour, care are un videoclip deosebit a fost momentul care a marcat "lansarea internationala" a artistei.
 

 
 
Urban.ro va ureaza si voua, tuturor celor care impliniti astazi un numar de ani sau doar aniversati ceva, La Multi Ani!
 
Nu inchei fara a aminti cateva din ultimele materiale ale lui Sisu despre care v-am vorbit, videoclipurile Interfete sau Am nevoie de rabdare, plus piesa Sisu - Americandrim, the other side.
 
In ceeea ce o priveste pe Bjork, ati putut asculta Thunderbolt- live iar prin septembrie va prezentam videoclipul Moon.
 
Acestea fiind spuse: La multi ani, Sisu Tudor si Bjork!
 
De acord? 

3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL