Lady Gaga - posterul noului turneu e horror

Lady Gaga a publicat posterul viitorului ei turneu Born This Way Ball care va incepe anul acesta si va tine pana in 2013. Ilustratia e mediocra, arata ca un dezastru in Photoshop, cu poze care nu sunt blenduite deloc, mai degraba aruncate una peste alta.

Dezamagitor daca e sa ne gandim ca Gaga intotdeauna a lucrat sa aiba o imagine cat mai buna si sa vina cu cele mai trasnite idei, copiate, influentate de altii sau originale. Nu stiu ce a fost in mintea celor care l-au realizat punand o poza din promovarea Born This Way, cu o Gaga verde-albastra. Poate inteleg ideea din spatele posterului, cu Mother Monster watching over us, dar e prost pusa in practica. Costumul pian e tipic Gaga si probabil singurul lucru decent din tot posterul.

Daca va intrebati ce e cu turnuletele din spate, ele vor face parte din scenografie. Gaga a dat publicitatii si o schita a viitoarei scene, care se anunta foarte complexa, cu detalii de cruci printre altele. In curand vom afla si datele turneului, sa vedem daca The Born This Way Ball va ajunge si la noi, pentru ca au existat destule zvonuri in acest sens, inca de la terminarea Arenei Nationale.

Si pentru ca nu puteam fara un videoclip Gaga, luati de vedeti cea mai noua realizare a ei, inca un videoclip pentru You and I, de data aceasta cu Jo Calderone ca personaj principal.

Videoclipul pentru You and I a avut mai multe variante, Nymph, Bride si Mermaid, iar noi vi le-am prezentat pe toate. Sunt curioasa ce mai poate scoate Gaga pentru ca le-a cam facut pe toate, iar albumul ei Born This Way mi s-a parut mai prost decat Fame.

Ce ziceti de poster? Puteau Gaga si Haus of Gaga sa faca mai mult pentru acest turneu?


11 comentarii

 • 1. Dominoo in 08.02.2012 /12:47

  NU mi-se pare atat de prost posterul..
  Schita pare geniala love struck
  Sper ca Gaga sa vina si in Romanica noastra... happy
  Cat despre videourile alea la You&I nu cred ca mai au rost.. dar totusi m-a amuzat hee hee

 • O.M.G coperta albumului a fost cum a mai fost dar asta e deja big fail. Imi place de Gaga insa nu mi-a placut deloc directia spre care a mers cu albumul asta.
  Scena arata interesant totusi.

 • ma intreb daca afisul a fost facut chiar de Gaga in Photoshop... hee hee

 • Nu mi se pare extrem de prost, dar nici nu e la nivelul ei. Artworkurile de la cele mai recente singleuri mi se pare infinit mai proaste. Coperta albumului Born This Way mi se pare o "opera" in Paint facuta de un pusti. Acum mi se pare ca e mai evoluat putin. Dar oricum dezamagitor pentru ea.

  Si cand ma gandesc cati bani iau unii ca sa faca asemenea afise/coperti etc. sad

 • a 2 a imi aduce aminte de intalnirile comuniste sau de evul mediu cand se adunau oamenii sa vada vrajitoarele arzand sau de eminem cu mosh

 • 6. catalina in 08.02.2012 /20:16

  uratul si kitschul sunt optiuni estetice ca oricare alte; doar ca mai puitn vehiculate in muzica pop
  grafica afisului este f bine facuta pentru acest focus pe urat si misticism kitsch

 • 7. JasonMark in 08.02.2012 /21:09

  Jo Calderone arata exact ca Lady Gagalaughing

 • @catalina are dreptate.
  Și eu cred că afișul în speță, coperta albumului Born This Way ș.a.m.d. au fost INTENȚIONAT editate astfel – și nu arată deloc rău pentru ceea ce s-au vrut a fi. happy

 • Michael K a exprimat in cuvinte ce gandeam si eu,doar ca intr-un mod mai amuzant..so "If a color blind 11-year-old Little Monster used Photoshop 1 on the half broken first generation Mac in his parent's garage to make a fan made poster for Lady CaCa's "Born This Way Ball" Tour, it would look a lot hotter than the "side of a van" shit THIS BITCH came up with. This is like something out of Lisa Frank's New Wave period and I do not appreciate." big grin

 • Nu sunt deloc un fan, ba dincontra !
  Plus ca am 5 ani de cand nu mai fumez...

 • Nu va trece mult si va muri si ea dupa ce va ajunge mai intai la apogeul ei. Iar apoi va cadea direct in cap. Veti vedea cu totii. Si cum a aparut asa va si trece.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL