Lady Gaga, Demi Lovato, Fifth Harmony live@ Billboard Women in Music 2015

Pe 18 decembrie au avut loc premiile Billboard Women in Music 2015, unde Lady Gaga a fost marea castigatoare, aleasa de prestigioasa revista drept femeia anului in muzica.

Artista a urcat pe scena alaturi de Demi Lovato si Fifth Harmony pentru a canta noile piese lansate, iar Missy Elliott a avut parte de un tribut dance. Ciara a fost cea care i-a oferit rapperitei premiul Innovator Award pentru tot ceea ce a facut in muzica pana acum: 10 albume in top 10, mai mult decat oricare artista rap si 31 de singleuri in Hot 100, dinter care noua dintre ele au ajuns in top 10.

Lady Gagaa primit premiul chiar de la la mama sa, iar apoi a trecut la pian unde a cantat Till It Happens To You. Selena Gomez a primit premiul Chart Topper, in timp ce Demi Lovato a fost aleasa drept Rulebreaker of the Year, in timp ce Fifth Harmony au fost alese drept grupul anului.


Demi Lovato - Stone Cold Live at Billboard... de francodiable


Missy Elliott Dance Tribute Live at Billboard... de jalled92


Selena Gomez - Same Old Love LIVE At Billboard... de zappingtounsi


Lady Gaga @ Billboard Women In Music Event... de zappingtounsi

 

Demi Lovato a lansat anul acesta albumul Confident, de pe care a venit cu singleurile Cool for the Summer, Confident si Waitin For You, in timp ce Selena Gomez promoveaza discul Revival. Missy Elliott a fost una dintre cele mai asteptate reveniri ale anului, cu o noua piesa produsa de Pharrell - WTF (Where They From), iar fetele de la Fifth Harmony au cucerit topurile cu Worth It. 

Care moment vi s-a parut cel mai reusit? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL