Lana del Rey: "Imi doresc sa fi fost moarta deja"

Lana del Rey e in mijlocul unui scandal urias dupa ce a declarat ca si-ar fi dorit sa fie moarta deja! Artista a spus ca nu a afirmat asa ceva insa pe net a aparut inregistrarea interviului in care Lana socheaza!

 

Interviul pe care l-a dat Lana del Rey pentru The Guardian este mai socant decat orice altceva a facut in ultimul an. Solista a spus ca se astepta/ si-ar fi dorit sa fie moarta pana acum, la fel ce artistii din "Clubul 27" care au decedat la varsta de 27 de ani (Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix).

Scandalul a pornit cand Lana a postat pe Twitter o dezmintire spunand ca jurnalistul de la The Guardian este un fan, de fapt, si ca nu era un interviu si ca nu a declarat ca ar vrea sa fie moarta: "regret trusting the Guardian- I didn't want to do an interview but the journalist was persistent. Alexis was masked as a fan but was hiding sinister ambitions and angles Maybe he's actually the boring one looking for something interesting to write about ... His leading questions about death and persona were calculated." - acesta a fost mesajul lui Lizzy pe Twitter, mesaj ce a fost sters imediat (dupa ce si-a dat seama ca nu e adevarat).

The Guardian a publicat inregistrarea cu pricina pentru a dovedi ca Lana minte si ca declaratia socanta a iesit natural din gura ei, nu i-a fost smulsa. PLAY!

Atitudinea Lanei de pe scena si dinafara scenei, numele albumului "Born to die" si frecventele discutii si teme pe care le abordeaza in muzica si interviuri despre eroii sai muzicali care sunt morti, toate astea contureaza o imagine melancolica si chiar depresiva a artistei ce tocmai a lansat albumul ULTRAVIOLENCE.

Nu este prima oara cand Lana del Rey a pacalit industria muzicala - vezi AICI cum a inceput cariera ei si pe ce minciuni s-a bazat!

Sa fie declaratia asta atat de socanta de dragul scandalului sau e vorba de o artista nefericita si satula de viata?


4 comentarii

  • Vrea si ea atentie, totusi daca ii place asa de mult ideea are o gramada de posibilitati ca sa o implineasca big grin, dar cred ca nu mai are rost daca a facut deja 28, nu? laughing

  • Incredibil cum iar ati bagat articolul vostru despre cum a"pacalit" ea industria muzicala la inceputuri. Jesus! Get over it already!

  • Mi se pare ca lumea face prea mult caz din asta, ea avut mereu o gandire mai deosebita care mie mi se pare foarte inspiring

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL