Leticia - One and only (cover Adele @ Urban Studio)

Leticia a facut un cover puternic dupa Adele special pentru noul episod Urban Studio! Artista ne-a impresionat cu volumul din voce si pasiunea pe care o are cu fiecare vers!

Pe Leticia am auzit-o prima data pe o piesa frumoasa produsa de Play&Win, echipa ce i-a devenit adus succcesul Innei si a produs "Dreaming of you", o melodie ce a propulsat-o pe artista in preferintele oamenilor ce au urmarit-o la Eurovision in 2011. In 2012 a repetat experienta Eurovisionului, in 2013 la fel insa, s-a cam vindecat dupa ce a vazut cum se aranjeaza lucrurile prin TVR.

Daca pana acum a incercat lucruri mai putin comerciale, Leticia le ofera fanilor ceea ce vor sa auda si pregateste muzica de club, mult mai dance. Pana atunci, am convins-o sa facem un episod Urban Studio in care ne arata o latura mai acustica, mai simpla, in care ii auzim vocea pe o piesa inclusa de Adele pe albumul 21 - One and only. Nu a fost un single insa e un cantec foarte bun!

Ascultati mai jos cum suna "One and only"!

Pe numele ei real Letitia Elena Moisescu, s-a nascut in 1983 si a absolvit Liceul de Muzica din Deva. Prima piesa a scris-o impreuna cu profesorul ei de pian la varsta de 14 ani. La 15 ani a inceput sa colaobreze cu radio Deva, ca realizator de emisiuni / spoturi publicitare. A sustinut concerte in tara alaturi de trupa "Dulce si Amar" timp de 2 ani. A colaborat si in afara tarii in diferite contracte pe vase de croaziera sau in diverse tari (Japonia, Austria, Franta, Italia).

Desi unii au auzit de Leticia abia anul trecut sau anul acesta, noi am postat prima piesa interpretata de ea in 2009 - "If you cry" era o alta balada frumoasa. Urmeaza un alt episod Urban Studio in care avem si un mic interviu cu ea.

Nu-i asa ca e intensa varianta Leticiei pentru piesa scrisa de Adele?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL